Seturile de îngrijire Skin Boost Vitamin C Plus - idei perfecte de cadou pentru Luna Femeii

În căutarea cadoului perfect, seturile de îngrijire Skin Boost Vitamin C Plus sunt o soluție elegantă și practică, mai ales când vine vorba de sărbătorirea femeilor din viața noastră. COSMETIC PLANT, cu o tradiție îndelungată în crearea de produse cosmetice care au la bază ingrediente naturale, propune o gamă variată de seturi cadou, de îngrijire, ideale pentru a exprima aprecierea și afecțiunea.

Dăruirea depășește simpla oferire a unui obiect. Dăruirea este despre a transmite sentimentele tale, iar seturile cadou, prin diversitatea și calitatea lor, devin mesageri ai gândurilor tale bune.

De ce să alegi seturi cadou?

Alegerea unui set cadou de la COSMETIC PLANT înseamnă să dăruiești din suflet. Seturile de îngrijire Skin Boost Vitamin C Plus, care conțin câte o cremă de față și 6 fiole cu vitamina C Tetra, sunt gândite să aducă un plus de sănătate pielii.

Fiolele Skin Boost conțin un complex format din cei mai puternici antioxidanți cunoscuți: vitamina C Tetra, coenzima Q10 și vitamina E. Mixul de ingrediente active are efect antioxidant și energizant, hidratant și catifelant, asigură protecție împotriva efectelor radiațiilor UV și a radicalilor liberi, încetinește procesele de îmbătrânire, întârzie formarea ridurilor și îmbunătățește elasticitatea pielii.

Vitamina C Tetra este o formă liposolubilă, mult mai stabilă, cu proprietăți net superioare vitaminei C clasice (acidul ascorbic): pătrunde de trei ori mai repede în straturile profunde ale pielii, stimulează de două ori mai mult sinteza de colagen, acționează împotriva radicalilor liberi timp 40 de ore, față de doar 30 de minute în cazul acidului ascorbic.

Cum să alegi cadoul potrivit?

Alegerea cadoului perfect necesită atenție la detaliile care contează pentru persoana care îl primește. Înțelegerea preferințelor sale în materie de îngrijire a pielii și stilului de viață poate ghida către setul cadou ideal.

 

Set îngrijire Skin Boost 30+ cu Vitamina C Tetra

Setul de îngrijire Skin Boost 30+ este format din 6 fiole Skin Boost și o cremă antirid hidratantă 30+, ambele cu vitamina C Tetra.

Crema antirid hidratantă 30+ Vitamin C Plus netezește ridurile fine, îmbunătățește hidratarea și oxigenarea pielii, reface deficitul de acizi grași esențiali, lăsând pielea fină și catifelată.

 

 

 

Set îngrijire Skin Boost 40+ cu Vitamina C Tetra

 

Setul de îngrijire Skin Boost 40+ este format din 6 fiole Skin Boost și o cremă antirid pentru fermitate 40+, ambele cu vitamina C Tetra.

Asocierea vitaminei C Tetra și a uleiului de portocale cu riboza, tripeptida și betaina din compoziția Cremei antirid pentru fermitate 40+ Vitamin C Plus, restabilește fermitatea pielii, îi crește elasticitatea și luminozitatea, contribuie la reducerea ridurilor.

Set îngrijire Skin Boost 50+ cu Vitamina C Tetra

 

Setul de îngrijire Skin Boost 50+ este format din 6 fiole Skin Boost și o cremă antirid regeneratoare 50+, ambele cu vitamina C Tetra.

Vitamina C Tetra, uleiul esențial de portocale în combinaţie cu riboxylul, betaina, uleiul de floarea-soarelui și vitaminele A, E, F și B5 din Crema antirid regeneratoare 50+ Vitamin C Plus, reduc ridurile adânci, regenerează și hrănesc intens tenul matur, uniformizându-i nuanța și redându-i strălucirea.

Set îngrijire Skin Boost 60+ cu Vitamina C Tetra

 

Setul de îngrijire Skin Boost 60+ este format din 6 fiole Skin Boost și o cremă antirid restructurantă 60+ Vitamin C Plus, ambele cu vitamina C Tetra.

Acțiunea conjugată a vitaminei C Tetra, a acidului hialuronic, a vitaminelor A, E, F, B5 și a activului ecocertificat antirid, Riboxyl, din Crema antirid restructurantă 60+ Vitamin C Plus, asigură efectul de restructurare în profunzime a tenului matur, reduce ridurile adânci și oferă hidratare intensă.

Alegând un set de îngrijire SKIN BOOST de la COSMETIC PLANT, oferi nu doar produse de îngrijire, ci și o promisiune a calității și naturaleții. Produsele sunt formulate fără parabeni, siliconi sau coloranți artificiali.

Luna martie este un prilej minunat de a celebra unicitatea, forța și dedicarea femeilor din viața noastră. Seturile cadou COSMETIC PLANT sunt un simbol al aprecierii și respectului pentru naturalețea și unicitatea fiecărei femei.