Noile fiole Vitamin C Plus de la Cosmetic Plant

Articol publicat pe blogul www.sigina.ro in data de 17 noi. 2020

Intregul articol il puteti citi AICI.

 

Nu știu dacă ați văzut noutățile Cosmetic Plant, însă NU puteți rata gama Vitamin C Plus și noile fiole cu vitamina C ”tetra” sub nicio formă.

Noile Fiole Skin Boost cu vitamina C Tetra au 92% ingrediente naturale 0% parabeni, parafine, n-au coloranți sau parfum și sunt testate dermatologic. Descriere:

Combinația unică de ingrediente active conferă serului un efect antioxidant și energizant, furnizând pielii vitaminele, mineralele și electroliții necesari pentru funcționarea eficientă, în condiții optime, a celulelor dermice.

Vitamina C Tetra, o formă inovatoare a vitaminei C clasice, pătrunde de 3 ori mai repede în straturile adânci ale pielii, unde stimulează cu 50% sinteza colagenului. Are efect antioxidant puternic și protejează împotriva radicalilor liberi care duc la îmbătrânirea prematură a pielii.

sursa foto cosmeticplant.ro

Anul acesta vitamina C și-a luat avântul ca nutrient de top în mâncare, în suplimente orale și injectabile și continuă să fie pe val în cosmetică, fiind una din cele două molecule cu studii dermatologice solide pentru o piele și un ten pleznind de sănătate și tinerețe. Vitamina C este cofactor enzimatic pentru sinteza naturală de colagen si elastina, este un puternic antioxidant care combate efectul proaging al factorilor de mediu cum sunt radiațiile UV (în primul rând) și alți poluanți. De asemenea, uniformizează tenul ștergând eventualele pete pigmentare și-ți lasă un ten proaspăt, de bebeluș.

Vitamina C pentru uz cosmetic se confruntă cu aceleași probleme ca și vitamina C alimentară: este o moleculă care se oxidează ușor, astfel că pentru absorbția ei 100% trebuie stabilizată într-o moleculă care-și atinge scopul: în cazul vitaminei C de uz cosmetic, să nu se oxideze ușor nici în recipient, nici la utilizare și să nu creeze disconfort la aplicare. Acidul ascorbic este molecula de referință, însă ea poate sensibiliza/irita tenul, așa că cei de la Cosmetic Plant au optat pentru formula sa ascorbyl tetraisopalmitat, una din cele mai inovatoare și bine tolerate forme ale vitaminei C cosmetice.

Fiolele se folosesc ca și cură de 10 zile de aplicare topică, o fiolă de Skin Boost Vitamin C Tetra se aplică integral pe ten, gât și decolteu, nu se lasă de pe o utilizare pe alta. Dozele sunt foarte bine gândite, ca să nu se piardă produs sau să se oxideze inutil.

În acest sens, și Serul Antirid Forte Vitamin C Plus (tot tetra) e dozat într-o sticluță de 15 ml cu pipetă, foarte igienic și elegant. Eu folosesc serul dimineața și fiolele seara, cu protecția solară corespunzătoare în timpul zilei. Ca dietetician, vă recomand să nu suprapuneți tratamentul cosmetic cu vitamina C cu o cură de supliment alimentar de vitamina C, însă îl puteți suprapune cu alimentație bogată în vitamina C (frunze verzi, fructe și legume cu conținut ridicat de vitamina C), ba chiar ar avea un efect sinergic de dorit. Ca antiage lover, vă recomand să încercați cât de curând produsele din gama Vitamin C Plus, vedeți că sunt și pe categorii de vârstă ceea ce este m i n u n a t, pentru că pot fi un cadou grozav și pentru mamele voastre sau surorile voastre mai mari. Și pentru bărbați, de ce nu.