Fiolele cu Acidul hialuronic 4D de la COSMETIC PLANT – o nouă dimensiune a hidratării tenului

Articol aparut in www.unica.ro in 10, noi. 2020.

Intregul articol poate fi citit AICI.

Frumusețea și naturalețea tenului au fost mereu atributele feminității și atuuri de care femeile nu s-au dezis niciodată. Dar, odată cu înaintarea în vârstă, este natural ca tenul să-și piardă din elasticitate, volum și hidratare, iar unul dintre principalele motive este reducerea nivelului de acidul hialuronic din piele.

Acidul hialuronic este o substanță hidratantă naturală ce se regăsește în așa-numitele compartimente dermice, alături de colagen, elastină și grăsime. Pe măsură ce anii trec, nivelul de acid hialuronic din piele scade, ceea ce duce la alterarea structurii pielii, deshidratare și pierderea volumului care se traduc prin riduri, aspect flasc și șters al tenului.

Folosirea produselor hidratante pentru ten cu acid hialuronic în rutina de îngrijire zilnică este un pas important și trebuie susținută de menținerea unui stil de viață sănătos, de o hidratare internă corespunzătoare și de evitarea expunerii excesive la razele UV sau la alți factori nocivi precum fumatul, alcoolul etc.

Bazându-se pe cercetare și inovație, COSMETIC PLANT a creat un nou produs care oferă pielii o hidratare mai bună și în profunzime și care ajută la o retenție mai mare a apei în piele. Acidul hialuronic 4D reprezintă noua generație de acid hialuronic, cu 4 beneficii vizibile încă din prima oră după aplicare:

  • hidratare intensă
  • piele mai elastică
  • piele mai fermă
  • reduce evaporarea apei din piele

De ce este mai bun Acidul hialuronic 4D?

Până la apariția acestui nou produs, acidul hialuronic din majoritatea produselor cosmetice rămânea la suprafața pielii, oferind doar o hidratare de moment, întrucât pielea nu are capacitatea de a reține pentru mult timp apa. Acidul hialuronic 4D formează o rețea tridimensională, iar datorită dimensiunii moleculare diferite, este capabil să pătrundă în diferite straturi ale pielii și să ofere o hidratare de durată, din interior spre exterior.

În plus, Acidul hialuronic 4D funcționează ca un burete care reține cantitatea optimă de apă în piele pentru a facilita hidratarea pe durata unei zile întregi. De asemenea, acesta formează un film protector pe suprafața pielii, reducând pierderile de apă din interior, oferind în același timp protecție anti-poluare și anti-UV pe durata unei zile.

Conținând acid hialuronic cu mase moleculare diferite, Acidul hialuronic 4D este un ingredient eficient și potrivit tuturor tipurilor de ten.

Pentru a te bucura de un ten sănătos și perfect hidratat, integrează în rutina zilnică de îngrijirea a tenului, foilele cu Acidul hialuronic 4D și completează cu celelalte produse din gama FaceCare de la COSMETIC PLANT care au la bază acidul hialuronic 4D:

Ser antirid concentrat cu acid hialuronic 4D

Cremă antirid hidratantă cu acid hialuronic 4D

Cremă antirid contur ochi și buze cu acid hialuronic 4D

Apă micelară 3 în 1 cu acid hialuronic 4D (400ml și 100 ml travel size)