7 sfaturi pentru primul bronz din acest an

Numărăm zilele până la mini-vacanța de 1 iunie și la startul verii!

Poate veți reuși să dați o fugă până până la măre sau ajungeți să leneviți pe marginea unei pișcine. Soarele crește buna dispoziție, alungă depresia, întărește sistemul imunitar și stimulează sinteza vitaminei D.

Cu toate acestea , trebuie sa ne expunem cu grijă la soare pentru a ne proteja de efectele negative: arsuri, îmbătrânirea pielii și chiar afecțiuni mult mai grave cum ar fi cancerul de piele.

Urmează aceste 7 sfaturi pentru a da startul cu succes sezonului de vară:

  1. Hidratează-te corespunzător: bea cel puțin 2 litri de apă în fiecare zi! Alege produsele cu factorul de protecție care se potrivește fototipului tău!
  2. Crema se aplică cu aproximativ 15 – 30 de minute înaintea expunerii la soare. Astfel, acorzi suficient timp pentru a pătrunde în piele și îți va oferi protecție maximă.
  3. Emulsia se întinde pe tot corpul, într-un strat subțire și uniform, înainte de a îmbrăca costumul de baie. Astfel, daca cumva pe plaja bretelele de la sutien sau slipul se deplaseaza, nu vei risca arsuri in locuri neprotejate de cremă.
  4. Mare atenție la ten! Fii prevăzătoare și asigură tenului o protectie suplimentara. Poți folosi aceeași cremă ca și pentru restul corpului, dar dacă ai tenul sensibil, merită să investești într-o cremă specială, care calmează și previne iritațiile.
  5. Dacă intenționezi să stai mai multde 2 ore la soare, este necesară o reaplicare a loțiunii. în cazul în care alternezi perioadele de stat la plajă cu bălăceala, din nou îți recomand reaplicarea cremei sau a loțiunii protectoare. Desigur, există și produse waterproof, care rezistă și protejează pielea chiar dacă te afli în apă, totuși nu uita că după ce ieși din bazin te ștergi cu prosopul, iar crema se poate astfel îndepărta foarte ușor, lăsându-te neprotejată!
  6. Evită expunerea la soare în timpul amiezii (între orele 11 și 16)! Dacă totuși trebuie să ieși sub razele soarelui, poartă haine din materiale naturale, deschise la culoare și lejere, pălării și ochelari de soare.
  7. Utilizează un produs de protecție solară chiar dacă e înnorat sau stai sub o umbrelă. Nu sta la soare în mod excesiv în primele 2-3 zile de plajă. Crește gradat timpul de expunere la soare. Nu expune direct la soare sugarii și copiii mici.

 

Cosmetic Plant a creat mai multe game de produse pentru un bronz sănătos și frumos, cu extracte minunate din plante benefice pentru piele: cătină, gălbenele, ulei de măslinecocos biount de cacao, ulei de morcov, coada șoricelului.

Alege de aici produsele pentru plajă perfecte pentru tine!