Ce este acidul hialuronic 4D, ingredient inovator al noilor produse COSMETIC PLANT?

Acidul hialuronic este o moleculă ce se regăsește în mod natural în pielea noastră. Leagă apa în straturile profunde ale pielii, îmbunătățește umiditatea și stimulează elasticitatea acesteia și umple ridurile din interior. Din păcate însă, odată cu înaintarea noastră în vârstă, timpul de reînnoire celulară a acidului hialuronic din dermă devine tot mai lent și odată cu depășirea vârstei de 18 ani, conținutul de acid hialuronic al pielii începe să scadă în mod accelerat. Până la vârsta de 50 de ani, capacitatea pielii de a forma acid hialuronic scade la jumătate.

Acidul hialuronic este de departe unul dintre cele mai populare ingrediente cu efect de hidratare al pielii și o alegere sigură când vine vorba de produse cosmetice cu efect antirid. Acest lucru se datorează capacității sale extraordinare de a reține și a păstra o cantitate mare de apă: o singură moleculă de acid hialuronic poate reține apă de până la 1000 de ori cât greutatea sa.

Știți de ce bebelusii au o piele netedă și catifelată? Răspunsul este simplu: pielea lor conține o cantitate foarte mare de acid hialuronic.

Acidul hialuronic 4D este un INGREDIENT INOVATOR obținut prin combinarea a 4 TIPURI DE ACID HIALURONIC cu mase moleculare diferite, și are o eficiență superioară, deoarece acționează în straturi diferite ale pielii. Cu cât masa moleculară a acidului hialuronic este mai mică, cu atât capacitatea ei de penetrare este mai mare și astfel ajunge până în straturile mai adânci ale pielii. Astfel, acidul hialuronic 4D hidratează intens pielea din interior, contribuind la creșterea fermității și elasticității ei.

Care sunt beneficiile acidului hialuronic 4D pentru piele?

Conform testelor*, Acidul hialuronic 4D are multiple beneficii asupra pielii:

  • asigură o hidratare intensă instantă și de durată a pielii – hidratarea crește cu 155% după aplicare și se menține la +85% după 8 ore;
  • reduce adâncimea ridurilor cu cca. 10% după 15 zile de utilizare și 16% după 30 zile;
  • îmbunătățește elasticitatea pielii.

Specialiștii noștri au creat formule inovatoare de produse bazate pe acest ingredient intens hidratant care vizează să combată o serie de efecte negative pe care timpul și factorii dăunători le au asupra tenului. S-au născut astfel 3 produse revoluționare pentru îngrijirea tenului, bazate pe acid hialuronic 4D:

  1. Ser antrid 4D concentrat
  2. Cremă antirid hidratantă 4D
  3. Cremă antirid 4D pentur contur ochi și buze

Serul antirid 4D concentrat este bogat în ingrediente active care acționează în straturile profunde ale pielii, stimulând producția de colagen și elastină. Acidul hialuronic 4D restructurează tenul și îi îmbunătățește fermitatea. Extractul de ceai verde conține tanin, cafeină și polifenoli care încetinesc procesul de îmbătrânire celulară si împiedică formarea radicalilor liberi. Betaina consolidează bariera de protecție a pielii și redă catifelarea acesteia.

Datorită combinării acidului hialuronic 4D cu uleiul de argan organic bogat în acizi grași esențiali și vitamina E, Crema antirid hidratantă 4D reduce eficient ridurile și previne îmbătrânirea prematură a pielii, lăsând-o netedă, hidratată și catifelată. Pudra de orez organică absoarbe excesul de sebum și lasă pielea mătăsoasă.

Fortifiantă și regenerantă, Crema antirid 4D pentru contur ochi și buze reface structura pielii prin conținutul de acid hialuronic 4D, complex mineral energizant și ulei din sâmburi de struguri. Complexul mineral energizant revitalizează celulele dermice, prevenind degradarea acidului hialuronic și a colagenului din piele. Uleiul din sâmburi de struguri reface și hrănește bariera lipidică a pielii, restabilindu-i elasticitatea.

* teste efectuate de producătorul ingredientului activ