Cum să îți îngrijești tenul cu gama Vitamin C Plus

Gama Vitamin C Plus are la bază Vitamina C Tetra și ulei esențial de portocale și este destinată tuturor femeilor care își doresc un ten luminos, catifelat și uniform, indiferent de vârsta pe care o au!

Acestea pot fi folosite încă de la apariția primelor semne de îmbătrânire a pielii.

Dimineața

Pasul 1: Curățare și tonifiere

Este important să curățăm tenul dimineața pentru a îndepărta orice urme de impurități sau exces de sebum acumulat peste noapte. 

Îmbibă o dischetă demachiantă cu Apa Micelară Vitamin C Plus și șterge ușor fața cu aceasta, prin mișcări blânde, circulare și descendente. Repetă acțiunea până când este necesar. Curățat, tenul este purificat, tonifiat și pregătit pentru aplicarea produselor de îngrijire și, după caz, a machiajului.

Pasul 2: Hidratare, uniformizare și iluminare

Fiind supus multor factori atât interni, cât și externi, tenul își pierde din vitalitate. Pentru menținerea luminozității pielii, aplică Serul Antirid Forte Vitamin C Plus. Acesta are un efect instant de uniformizare, catifelare și intensificare a luminozității pielii. 

Potrivit atât tenului normal, uscat sau mixt, serul reduce roșeața, netezește pielea și oferă tenului suplețe și un aspect sănătos. Folosit cu regularitate, în timp, reduce intensitatea culorii petelor post-acneice. 

Serul poate fi folosit de la vârsta de 20+ ani, iar de la apariția primelor linii fine, se poate include Crema antirid hidratantă 30+ în rutina zilnică de îngrijire.

Pasul 3: Hrănire, netezire și catifelare

Tenul normal spre uscat are nevoie de mai multă hidratare și hrănire, fiind mai predispus și la formarea ridurilor. Aplică Crema Antirid Vitamin C Plus (30+, 40+ sau 50+) cea mai potrivită pentru tine, prin mișcări ușoare, circulare, până la absorbția completă. Bonus - o bază excelentă pentru machiaj!

Pasul 4: Protecție

Nu uita de protecția solară! Una din cele mai bune modalități de prevenire a îmbătrânirii pielii este protejarea acesteia de razele UV dăunătoare. Aplică Crema protectoare pentru față SPF 50 OLIV, în fiecare zi, indiferent de sezon!

Seara

Pasul 1: Demachiere, curățare și purificare

Demachierea este cel mai important pas în rutina de seară. Oricât de obosită ai fi, nu sări peste această etapă! Tenul tău îți va mulțumi. Aplică Apa Micelară Vitamin C Plus pe o dischetă demachiantă și curăță ușor tenul prin mișcări circulare, descendente, repetând până când acesta arată impecabil. 

Pentru îndepărtarea machiajului rezistent, precum rimelul sau rujurile mate, ține discheta îmbibată în apă micelară 15-20 de secunde pe ochi/buze, pentru ca aceasta să dizolve mai bine particulele de machiaj, fiind mai ușor de îndepărtat apoi.

Pasul 2: Hidratare, uniformizare, iluminare și regenerare

Tenul se regenerează mai bine pe timpul nopții. Asigură-te că îi oferi nutrienții de care are nevoie, folosind oricare dintre Serurile Antirid Vitamin C Plus. Da, acestea pot fi folosite împreună, rezultatele fiind și mai bune! 

Serul Antirid Forte restructurează și reîntinerește pielea, umplând ridurile din interior, în timp ce Serul Antirid Concentrat Uleios contribuie la regenerarea tenului. Concentrația ridicată de Vitamina C Tetra din serul uleios, contribuie la reducerea sintezei de melanină, stimulează activitatea celulară și sinteza de colagen. Se încălzesc câteva picături din Serul Concentrat Uleios între palme, după care se aplică pe ten prin mișcări ușoare de tapotare.

Pasul 3: Hrănire, stimulare și regenerare

Procesul de regenerare celulară este mai intens pe timpul nopții, așa că lasă Crema Antirid Vitamin C Plus (30+, 40+, 50+) să lucreze peste noapte în timp ce tu te odihnești. Dimineață te vei trezi cu un ten hidratat și ferm, pregătit pentru o nouă zi!

Beneficii Vitamina C Tetra

Produsele din gama Vitamin C Plus pot fi găsite în magazinele Auchan, Cora, Carrefour, dm, magazine naturiste, farmacii independente și online pe www.cosmeticplant.ro.