Am lansat 6 produse noi ce au la bază extract de bujor, mușețel și ulei de măsline

Ne face plăcere să vă anunțăm că am lansat șase produse noi în gama essential, acestea având ca principale ingrediente extractul de bujor, mușețel și ulei de măsline. Printre noile produse se numără cremele antirid calmante, tonifiante și nutritive și cremele cu efect de hidratare cu acid hialuronic, calmante și nutritive.

În dezvoltarea noilor produse din gama essential,  am apelat la combinația mai multor ingrediente active cu acțiune sinergică, obținându-se în acest mod, multiple beneficii în funcție de nevoile fiecărei persoane. Noua lansare se concentrează asupra a două tipuri de produse: cu efect anti-aging și de hidratare.

Pentru noile produse din gama essential am folosit uleiuri, extracte naturale și vitamine, toate pentru a asigura hidratare, protecție antioxidantă și pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii. Un exemplu în acest sens ar fi crema antirid cu bujor și acid hialuronic, unde apare combinația unică de acid hialuronic și riboză care determină stimularea sintezei de acid hialuronic atât din interior, cât și din exterior”, a declarat Susana Laszlo, Director General al COSMETIC PLANT.

Așadar, cele 6 produse noi integrate în gama deja consacrată a companiei sunt: crema antirid tonifiantă cu acid hialuronic și extract de bujor, crema hidratantă cu acid hialuronic și extract de bujor, crema antirid calmantă cu extract de mușețel și vitaminele A, E și F, crema hidratantă calmantă cu extract de mușețel și alantoină, crema antirid nutritivă cu ulei de măsline și vitaminele A, E și F și crema hidratantă nutritivă cu ulei de măsline și pantenol.

Crema antirid tonifiantă cu acid hialuronic și extract de bujor și crema hidratantă cu acid hialuronic și extract de bujor sunt destinate unui ten normal. Ingredientele active atent alese, împreună cu celelalte ingrediente din formulă, acoperă nevoile specifice ale tenului, esențiale pentru menținerea sănătății și tinereții acestuia.

Crema antirid calmantă  cu extract de mușețel și vitaminele A, E și F  și crema hidratantă calmantă cu extract de mușețel și alantoină  sunt destinate unui ten sensibil. Crema aduce un plus de hidratare pentru o piele mai suplă și un plus de confort. Extractul de mușețel cu proprietăți calmante și emoliente ajută la restabilirea funcționării normale a epidermei sensibile. Pentru a demonstra eficacitatea acestora, ambele creme calmante cu extract de mușețel au fost testate pe persoane cu ten sensibil.

Crema antirid nutritivă  cu ulei de măsline și vitaminele A, E și F și  crema hidratantă nutritivă cu ulei de măsline și pantenol  sunt destinate unui ten normal/deshidratat. Ingredientele active care stau la baza cremelor îmbunătățesc microrelieful pielii și stimulează producerea componentelor structurale ale acesteia. Uleiul de măsline bogat în acizi grași esențiali catifelează pielea și reduce pierderile de apă transepidermice.

Cele șase produse noi din gama essential nu conțin parabeni și coloranți sintetici, toate fiind testate dermatologic, la fel ca în cazul tuturor produselor cosmetice dezvoltate de către COSMETIC PLANT.