Despre acidul hialuronic: beneficii, istoric și rolul maselor moleculare

Despre Acidul Hialuronic

Pentru îngrijirea pielii apar în permanență ingrediente noi care sunt la modă o vreme și apoi dispar. Nu este cazul acidului hialuronic, unul din cele mai populare ingrediente cosmetice de pe piață. 

Ne face plăcere așadar să vă prezentăm un nou video, dedicat acidului hialuronic, video realizat împreună cu Angelica Nicoară, actriță la Teatrul Național din Cluj-Napoca, cea mai potrivită să dea glas beneficiilor produselor noastre, datorită autenticității ei. În cadrul clipului veți găsi informații de la ce este și cum a fost descoperit până la tipurile de acid hialuronic în funcție de masa lor moleculară. 

Evident, nu am putea vorbi despre acidul hialuronic fără a face referire la 4D și la produsele COSMETIC PLANT din gama Fusion 4D


Angelica Nicoară ne-a împărtășit că produsul ei preferat din gama Fusion 4D sunt fiolele 4D, pe care le folosește de aproximativ o jumătate de an și nu vrea să se mai despartă de ele! Le ține într-un vas ceramic, în formă de inimă, la vedere, pentru ca îi dă o stare de bine și de liniște - de "biniște", cum îi place să spună - atunci când vede vasul plin. Ne-a mărturisit că fiolele 4D dau dependență, în sensul bun 😊! 

Și pentru că suntem la capitolul impresiilor Angelicăi Nicoară, iată ce spune despre colaborarea cu COSMETIC PLANT:

"Colaborarea cu COSMETIC PLANT mi-a oferit ocazia să cunosc oameni valoroși, dedicați ca și mine misiunii lor, să descopăr niște produse de care realmente m-am îndrăgostit și să aflu informatii noi și prețioase, pe care le-am transmis mai departe, prin intermediul video-urilor realizate împreună. Viața mea e mai împlinită și port cu drag cu mine această experiență, căreia nu i-am pus punct, ci mă bucur de ea în fiecare zi."