Cum putem include acidul hialuronic 4D în rutina de îngrijire zilnică?

Ce putem face pentru a ajuta tenul să își mențină fermitatea și elasticitatea?

Adăugarea produselor hidratante pentru ten cu acid hialuronic în rutina de îngrijire zilnică este un pas important, și trebuie susținută de menținerea unui stil de viață sănătos, a hidratării interne corespunzătoare și evitarea expunerii excesive la razele UV sau alți factori nocivi precum fumatul, alcoolul, etc.

Când pielea este uscată sau deshidratată, textura este aspră, iar ridurile devin mai vizibile. Utilizarea produselor hidratante contribuie la reducerea notabilă a ridurilor, pentru un ten mai neted, cu aspect mai tânăr.

Acidul hialuronic în produsele cosmetice ajută la umplerea liniilor fine ale pielii și stimulează hidratarea, îmbunătățind elasticitatea pielii. Fiind prezent deja în mod natural în piele, este compatibil cu aceasta, ceea ce îl face un ingredient de încredere și eficient pentru ten.

Ca umectant, acidul hialuronic prezent în produsele pentru piele atrage umezeala și ajută la menținerea nivelului optim de hidratare, pentru un ten vizibil mai neted și plin de vitalitate. Chiar dacă acidul hialuronic are proprietăți intens hidratante, acesta este ușor și nu blochează porii.

 

Pentru ce tip de ten se recomandă produsele cu acid hialuronic 4D?

Cel mai important pas în construirea unei rutine de îngrijire zilnice corectă este identificarea tipului de ten și a nevoilor specifice ale acestuia.

Conținând acid hialuronic cu mase moleculare diferite, acidul hialuronic 4D este un ingredient eficient și potrivit tuturor tipurilor de ten.

Chiar și un ten aparent gras poate fi, de fapt, deshidratat și are nevoie de impulsul de umiditate al unui produs hidratant ușor, precum un ser cu acid hialuronic 4D.

Totodată, acesta se recomandă și tenului uscat și deshidratat, deoarece îl hidratează în profunzime și îi conferă un strat protector care ajută pielea să rețină umezeala. Adăugarea unei creme cu acid hialuronic 4D în rutina de îngrijire are drept rezultat o piele mai netedă și fermă, ridurile fiind atenuate în cazul unui ten matur.

Pentru un plus de luminozitate și diminuare a petelor, se poate completa cu un Ser antirid forte cu Vitamina C Tetra (pentru un ten normal spre mixt), sau un Ser antirid concentrat uleios cu Vitamina C Tetra (pentru un ten uscat, deshidratat).

Iar nu în ultimul rând, zonele cele mai predispuse la formarea ridurilor, indiferent de tipul tenului, sunt cele din jurul ochilor și buzelor.

Folosind zilnic crema antirid contur pentru ochi și buze 4D  se previne degradarea acidului hialuronic și a colagenului din piele, menținându-se astfel elasticitatea. Mai multe zâmbete, mai puține griji pentru riduri!

 

Cum se folosesc produsele cu acid hialuronic 4D?

Acestea se aplică zilnic dimineața și seara, pe pielea curată a feței, gâtului și decolteului. În funcție de necesitățile pielii, produsele pot fi folosite individual sau complementar. Personalizarea ritualului de îngrijire este esențială pentru a avea un ten sănătos.

 

Sunt sigure pentru ten produsele cu acid hialuronic 4D?

Acidul hialuronic are multiple beneficii pentru piele. Este foarte versatil într-o mare varietate de formule, acționând sinergic cu o serie de alte ingrediente benefice pentru piele, conferind rezultate optime tuturor tipurilor de ten.

Produsele au fost testate dermatologic și nu conțin parabeni, parafine sau coloranți.

Recomandarea noastră este ca în cazul folosirii oricărui produs cosmetic nou, să fie testată toleranța pe o porțiune mică a pielii gâtului, sub ureche și să se evite contactul direct cu ochii.

Diferite tenuri pot avea diferite reacții la un produs cosmetic sau la un anumit ingredient din compoziția acestuia și este importantă întreruperea utilizării în cazul apariției unor reacții alergice.