Întrebări frecvente

Ce sunt codurile de discount (vouchere de reducere)?

Codurile de discount sau voucherele de reducere reprezinta o combinatie de litere si cifre care iti dau dreptul la o reducere procentuala sau valorica a sumei unei comenzi. Codurile de discount sunt emise de catre COSMETIC PLANT si pot avea o forma fizica (tiparite in diferite publicatii sau individual) sau o forma virtuala (format electronic, afisat de ex. pe blogul unui colaborator al COSMETIC PLANT). Ele pot fi folosite numai in Shop-ul COSMETIC PLANT.

Codurile de discount pot fi nominale (numele persoanei apare pe talonul printat sau in combinatia de cifre si numere care formeaza codul) sau generale (pot fi folosite de catre orice persoana in conditiile si restrictiile mentionate pe talon sau in articolul in care acesta apare). Conditiile si restrictiile de utilizare pot fi legate de valabilitatea codului (de exemplu poate fi valabil pt o anumita perioada de timp), de valoarea comenzii la care se poate utiliza (de exemplu poate fi valabil doar in cazul comenzilor care depasesc o anumita valoare), de gama de produse la care se poate folosi (de exemplu poate fi valabil doar pt gama Bioliv) etc.

ATENTIE: reducerile la care dau dreptul codurile de discount procentuale NU se aplica produselor aflate in promotie (deci cele ale caror pret este deja redus)!

Unei comenzi i se poate aplica un singur cod de discount. In cazul in care se introduc mai multe coduri succesive, site-ul va procesa reducerea ultimului cod introdus!

Cum se folosesc codurile de discount?

Codul cuponului (combinatia de litere si cifre) trebuie introdus la finalizarea comenzii in campul special denumit "cod de reducere". Dupa apasarea butonului "Aplică" valoarea comenzii se va actualiza automat, aplicand la valoarea originala a comenzii discountul la care acesta da dreptul. Atentie, codul cuponului trebuie introdus corect in casuta, respectand toate elementele acestuia, fara a adauga din gresala un spatiu in plus la inceputul sa finalul codului!

Cat dureaza livrarea comenzii si care sunt costurile de transport?

Va rugam sa verificati corectitudinea adresei si a numarului de telefon furnizate pe site in momentul lansarii comenzii (acestea vor aparea in mailul de confirmare pe care l-ati primit dupa lansarea comenzii - cu conditia ca adresa de mail furnizata este corecta).

Termenul de livrare mediu este de 2-3 zile lucratoare. Comenzile in valoare de minim 130 lei (valorea produselor comandate) se livreaza gratuit, iar in cazul celor cu valoare de sub 130 lei costul de transport unic pe colet este de 19 lei.

Pot sa anulez sau sa modific comanda lansata odata ce ea a fost inregistrata?

Da. Puteti sa faceti acest lucru trimitand un email la office@cosmeticplant.ro sau sunand la numerele de telefon: 0264-414.819 sau 0755-035.618 cat mai repede dupa lansarea acesteia. In conditiile in care comanda a fost deja procesata si coletul a fost predat agentului de curierat, nu mai putem mopdifica continutul coletului.

Pot inapoia sau schimba produsele comandate?

Conform legii, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea coletului. Singurele costuri care vor cadea in sarcina consumatorului in acest caz sunt cheltuielile directe de returnare a coletului.

In cazul returnarii produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original, cu toate documentele care l-au insotit). Prin deschiderea ambalajelor individuale ale produsele comandate sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si faptul ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra.

Am nevoie de cont pentru a comanda produse?

Nu aveti nevoie de cont pentru a lansa comanda, insa daca va creati unul veti avea mai multe avantaje:

  • la o viitoare comanda nu trebuie sa va reintroduceti toate datele necesare livrarii coletului,

  • veti beneficia de puncte de fidelitate in functie de valoare comenzii lansate cu ajutorul carora veti putea beneficia de reduceri la comenzile viitoare si

  • veti putea urmari mai usor stadiul comenzilor dumneavoastra.

Cum ma inregistrez?

Pentru a va crea un cont pe site-ul nostru, dați click pe linkul "Creează-ți cont" din antetul site-ului. Va trebui sa introduceti urmatoarele date: prenumele, numele de familie, o adresa de e-mail valida și parola. Dupa ce ati completat aceste informatii, dati click pe butonul "Creează" si treceti la pasul urmator al comenzii. COSMETIC PLANT va va trimite un e-mail de confirmare a crearii contului pe adresa de email cu care v-ati inregistrat.

Deschideți emailul respectiv si dati click pe butonul de activare al contului pentru a finaliza inregistrarea.

Am uitat parola contului meu. Ce trebuie să fac?

Daca v-ati uitat parola, accesati "Intră în cont" din antetul site-ului si veti gasi un link cu intrebarea "Ai uitat parola?". Dupa ce dati click pe acest link, completati adresa de mail si apasati pe butonul "Trimite", urmand sa primiti pe adresa respectiva un email care va permite resetarea parolei dumneavoastra.

Sunt informațiile mele personale confidențiale?

Da. COSMETIC PLANT se angajeaza sa va protejeze datele personale si astfel nu va transmite catre terte parti neautorizate datele dumneavoastra personale necesare livraii comenzilor si le va folosi doar in scopul stabilirii contactului cu clientii sai si informarii acestora.

De asemenea, COSMETIC PLANT nu incurajeaza SPAM-ul.

Puteti vizita cea mai mare parte a site-ului nostru fara sa ne oferiti datele dumneavoastra personale, cum ar fi numele, adresa sau email-ul. Cu toate acestea, obtinem anumite informatii prin mijloace automate, atunci cand vizitati site-ul nostru utilizand cookie-uri, care reprezinta instrumente standard in industria internetului. Utilizarea cookie-urilor ne permite sa va aflam IP-ul, tipul de browser pe care il folositi si activitatea generala a browser-ului.