Puncte de fidelitate

Punctele de fidelitate reprezinta un bonus prin care COSMETIC PLANT isi recompenseaza clientii fideli care isi fac cont pe magazinul nostru online.

Practic pentru fiecare leu cheltuit pe Shop-ul COSMETIC PLANT acordam clientilor nostri inregistrati 1 punct de fidelitate pe care acestia le pot utiliza la comenzile viitoare pentru a obtine niste discount-uri aplicate la valoarea cosului de cumparaturi. Astfel, 10 puncte de fidelitate acumulate te indreptatesc la o reducere 0.5 lei din valoarea urmatoarei comenzi lansate.

De exemplu, daca valoarea cosului de cumparaturi este de 100 de lei, vei primi pentru el 100 * 1 = 100 puncte de fidelitate care iti vor permite reducerea valorii comenzii viitoare cu 5 lei. Dragut, nu-i asa?

Atentie insa, punctele de fidelitate nu se activeaza imediat dupa lansarea comenzii, ci numai dupa procesarea ei, in momentul in care contravaloarea comenzii lansate ne intra in cont prin firma de curierat, adica in aproximativ 7 - 10 zile de la lansarea comenzii.

De ce este obligatoriu pentru un client sa isi faca cont pe Shop-ul COSMETIC PLANT si sa se inregistreze inainte de lansarea unei comenzi noi pentru a beneficia de punctele de fidelitate?

Intrebarea frecventa pe care o primim legat de sistemul de puncte de fidelitate COSMETIC PLANT este: "de ce este obligatoriu pentru un client sa isi faca cont pe Shop-ul COSMETIC PLANT si sa se inregistreze inainte de lansarea unei comenzi noi pentru a beneficia de punctele de fidelitate"

Raspunsul este foarte simplu: daca clientul nu isi face cont si nu se inregistreaza in acest cont inainte de a lansa o comanda noua, platforma magazinului nostru (sistemul informatic) nu va sti cui sa ii atribuie punctele de fidelitate aferente cosului de cumparaturi si le va aloca unui "vizitator neinregistrat". Astfel, platforma nu "te recunoaste" la urmatoarea comanda si nu iti poate permite utilizarea punctelor de fidelitate acumulate.

Cum iti poti crea cont si ce presupune asta?

Iti poti crea cont pe Shop-ul COSMETIC PLANT in mai multe feluri:

  • prin punctul de meniu Contul meu, prin completarea formularului care ti se afiseaza dupa apasarea butonului "Creeaza un cont" de la sectiunea Client nou din partea stanga: https://cosmeticplant.ro/account/register. Formularul este scurt, nu ti se cere decat Prenume, Nume, Adresa de mail, Parola si Confirmarea parolei. Tot aici, poti opta pentru abonarea printr-o simpla bifa la newsletter pentru a primi informatii despre toate noutatile si promotiile noastre, dupa care te rugam sa nu uiti de apasarea butonului "Creati cont" pentru a finaliza inregistrarea.

  • la finalul procesului de lansare a unei comenzi, in ecranul Guest checkout poti opta pentru crearea unui cont la finalul primei coloane ce contine Datele de facturare printr-o simpla bifa la casuta "Creeaza-mi contul". Tot ce trebuie sa adaugi in plus fata de lansarea unei comenzi "normale" este o parola.

IMPORTANT

Daca ai cont pe Shop-ul COSMETIC PLANT te rugam nu uiti sa te intregistrezi in acesta inainte de lansarea unei comenzi noi pentru a-ti putea utiliza punctele de fidelitate! Poti face acest lucru in doua locuri:

  • prin punctul de meniu Contul meu, in coltul din dreapta sus

  • in ecranul de Guest checkout, prin link-ul din partea stanga sus: "Ai deja cont? Click aici pentru logare"

Un alt beneficiu al crearii unui cont pe Shop-ul COSMETIC PLANT este faptul ca la urmatoarea comanda nu va trebui sa iti pierzi vremea introducand toate detaliile plictisitoare necesare livrarii comenzii, ci acestea ti se vor completa automat. Frumos, nu-i asa?

Am uitat parola contului meu. Ce trebuie să fac?

Daca ti-ai uitat parola, acceseaza pagina "Contul meu" si pe partea dreapta la sectiunea "Clienti inregistrati" vei gasi un link cu intrebarea "V-Ati uitat parola?" (sub casutele de autentificare). Dupa ce dai click pe acest link, completeaza adresa de mail si apasa pe butonul "Trimite", urmand sa primesti pe adresa respectiva un mesaj continand un link care permite resetarea parolei tale.