COSMETIC PLANT essential - aceleași creme pe care le iubești, într-un ambalaj nou

Clasicul va fi mereu la modă,

Menține-l în prezentul tău.

Și pentru noi, COSMETIC PLANT, este momentul să ne schimbăm ținuta, să îmbrăcăm în azi produsele pe care le iubești de aproape 30 de ani.

Păstrăm ingredientele esențiale și formulele unice, atât de eficiente, dar ne reînnoim aspectul, cu unul tonic, plin de culoare, pentru ca tu să găsești mai ușor produsele preferate.

Redescoperă gama Essential de la COSMETIC PLANT! Aceleași ingrediente esențiale, într-o nouă înfățișare. 

 

Clasicul nu se demodează niciodată. Așa și ingredientele esențiale, care și-au dovedit eficacitatea în cei aproape 30 de ani de existență de când le potențăm în rețetele noastre.

Gama essential înseamnă formulele clasice pe care le iubești. Le găsești acum într-o nouă înfățișare, care le evidențiază calitățile bine-cunoscute.

Fie că preferi produsele cu ulei de argan, coenzima Q10 și ceai verde, cu gălbenele sau cu miere și lăptișor de matcă, le vei găsi de-acum mai ușor la raft pentru că noi am schimbat vestimentația gamei essential special pentru tine.

Ne-am pus în mișcare creativitatea și imaginația și, pentru ca voi să ne puteți găsi mai ușor pe rafturile magazinelor voastre preferate, am lansat un nou tip de ambalaje, mai moderne, pe care se regăsesc aceleași ingredientele clasice, atât de apreciate, un aspect care va ajuta clientele COSMETIC PLANT să identifice mai ușor produsele preferate.

Gama Essential de la COSMETIC PLANT, disponibilă pe piață

Este foarte posibil să regăsești produsele mult îndrăgite de acum, într-un nou ambalaj, în marile super si hipermarketuri precum Kaufland, Auchan, Carrefour și Cora.

Bineînțeles, produsele din gama essential plus multe altele marca COSMETIC PLANT le poți comanda de pe www.cosmeticplant.ro și noi ți le livrăm oriunde în țară.

Noi, cei de la COSMETIC PLANT, dorim să te asigurăm că în interiorul noului ambalaj vei regăsi aceleași produse pe care le iubești și cu care te-ai obișnuit, însă cu siguranță își vor aduce zâmbetul pe buze, regăsindu-le așa pline de culoare, de viață. Sperăm să îți placă și să te surprindă în cel mai plăcut mod!

 

COSMETIC PLANT este despre tine, pentru tine și datorită ție.

COSMETIC PLANT, Îmbrățișează felul tău de a fi.

Descoperă toata sortimentația noastră pe www.cosmeticplant.ro