Ambalaje noi, aceeași calitate pentru produsele cu Argan BIO

Ambalaje noi, aceeași calitate pentru produsele cu Argan BIO

Primăvara este momentul perfect pentru o schimbare revitalizantă, iar gama noastră de produse cu ulei de argan bio și aloe vera bio de la COSMETIC PLANT face exact acest lucru. Ne bucurăm să vă anunțăm că în această primăvară, produsele noastre își schimbă garderoba pentru a aduce un strop de prospețime în rutina voastră de îngrijire a pielii, dar vă asigurăm că păstrăm aceeași calitate pe care voi ne-ați transmis că o iubiți.

Ce trebuie să știi despre uleiul de argan bio și Aloe vera bio

Clasicul nu se demodează niciodată. Așa este și cazul ingredientelor esențiale, care și-au dovedit eficacitatea în cei peste 30 de ani de existență de când le folosim în rețetele noastre.

Uleiul de argan bio și aloe vera bio sunt două ingrediente esențiale în rutina de îngrijire a pielii, datorită proprietăților lor hidratante, hrănitoare și regenerante. Aceste ingrediente naturale sunt recunoscute pentru beneficiile lor uimitoare pentru piele oferindu-i nutriția și hidratarea de care are nevoie pentru a străluci sănătos.

Uleiul de argan bio. Obținut din sâmburii fructelor arborelui de argan, acest ulei bogat în nutrienți este cunoscut pentru proprietățile sale hidratante, hrănitoare și regenerante. Datorită conținutului său ridicat de acizi grași esențiali, vitamine și antioxidanți, uleiul de argan bio ajută la menținerea elasticității pielii, reducerea ridurilor și a liniilor fine. Fiind un ingredient natural și organic, utilizarea sa constantă aduce numeroase beneficii pentru sănătatea și aspectul pielii.

Extractul de aloe vera bio. Obținut din frunzele plantei de aloe vera, acest extract bogat în substanțe active cum ar fi polizaharidele, vitaminele, mineralele și aminoacizii este cunoscut pentru capacitatea sa de a calma, hidrata și vindeca pielea. Aloe vera bio ajută la reducerea inflamației, calmarea iritațiilor și refacerea țesuturilor lezate, fiind astfel un aliat de încredere în tratarea arsurilor solare, a pielii uscate sau iritate și a altor afecțiuni cutanate.

Folosit de secole pentru proprietățile sale vindecătoare, extractul de aloe vera bio continuă să fie un ingredient esențial în produsele de îngrijire a pielii, oferindu-le acestora un plus de vitalitate și frumusețe naturală.

Essential - Ingrediente esențiale, formule consacrate

Indiferent dacă sunteți fan al uleiului de argan pentru hidratarea intensă sau preferați proprietățile calmante ale aloe vera, veți găsi produsele potrivite pentru dumneavoastră în gama noastră Essential care conține:

Cremă nutritivă mâini și unghii cu ulei de argan bio si extract bio de aloe vera - Cu efecte multiple ce combină ȋngrijirea, protecția și regenerarea, crema ajută pielea uscată a mâinilor să ȋși recapete elasticitatea și suplețea. Ingredientele certificate bio - ulei de argan si extract de Aloe Vera - alături de vitaminele A și E refac bariera de protecție a pielii și ii redau acesteia catifelarea și confortul natural.

Cremă restructurantă de noapte cu ulei de argan bio si extract bio de aloe vera

Crema restructurantă de noapte ȋmbunătățește aspectul pielii prin aportul optim de ingrediente necesare unui ten sănătos și echilibrat. Cu proprietăți excepționale de regenerare și restructurare, uleiul de argan BIO reface elasticitatea pielii și ȋi redă aspectul natural. Extractul de aloe vera BIO ce păstrează nealterate proprietățile benefice ale plantei, asigură hidratarea tenului și reface țesuturile lezate. Complexul de vitamine E și B5 protejează, catifelează și accelerează regenerarea epitelială. Prin conținutul de acizi grași, substanțele emoliente (uleiul vegetal din sâmburi de struguri și untul de cacao) refac stratul lipidic și hrănesc pielea în profunzime.

Cremă regenerantă de zi cu ulei de argan bio si extract bio de aloe vera

Datorită principiilor active naturale organice din compoziția ei, Crema regenerantă de zi hidratează, hrănește și regenerează pielea ȋn profunzime. Uleiul de argan BIO bogat ȋn acizi grași esențiali și vitamina E, alături de alte substanțe emoliente naturale (ulei din sâmburi de struguri, unt de cacao), protejează pielea ȋmpotriva acțiunii radicalilor liberi, reface stratul lipidic al acesteia, prevenind astfel ȋmbătrânirea prematură și reducând pierderile de apă transepidermice. Conținutul bogat ȋn polizaharide, alantoină, aminoacizi, minerale și vitamine al extractului de aloe vera BIO asigură reepitelizarea, reduce procesele inflamatorii și reface țesuturile distruse. Filtrele UVA / UVB ȋmpreună cu vitamina E protejează tenul ȋmpotriva fotoȋmbătrânirii și reduc eritemele provocate de radiațiile solare.

Unde găsești produsele din gama Essential cu ulei de argan BIO și extrat de aloe vera BIO

Pentru a explora gama completă de produse cu ulei de argan bio și aloe vera bio, vizitați magazinul nostru online www.cosmeticplant.ro sau unul dintre magazinele partenere din întreaga țară. Puteți găsi produsele preferate COSMETIC PLANT în magazinele Kaufland, Cora, Carrefour, Mega Image, în farmaciile Dr. Max, Tei și Spring, precum și în Bebe Tei și magazinele naturiste. Astfel, aveți acces ușor la produsele noastre oriunde vă aflați.

Nu așteptați mai mult pentru a vă actualiza rutina de îngrijire a pielii cu produsele noastre cu ulei de argan bio și aloe vera bio. Experimentați beneficiile acestor ingrediente naturale și bucurați-vă de o piele sănătoasă și strălucitoare în această primăvară!