Îngrijirea superioară FaceCare este completată acum cu 3 ape micelare inovatoare.

 
Ce este apa micelară?

Apa micelară este unul dintre cele mai delicate produse de demachiere pe care îl poți folosi folosi cu încredere, chiar dacă ai pielea sensibilă. Apa micelară este o soluție lichidă de curățare a tenului, pe bază de apă, în a cărei compoziție se regăsesc particule sferice numite micele, surfactanți sau molecule ulei în apă, molecule care captează murdăria și îndepărtează impuritățile de pe ten.

Aceste micele au capacitatea de a atrage reziduurile uleioase în soluția apoasă, reușind astfel să curețe tenul în profunzime. Micelele captează impuritățile de pe piele, fie că este vorba despre produse de machiaj sau, pur și simplu, praf, exces de sebum sau particulele acumulate în urma expunerii la poluarea din aer, fără a dezechilibra bariera naturală a pielii.

Apa micelară înseamnă o curățare de profunzime, rapidă și blândă.

 

Alege ce ți se potrivește!

Pe lângă beneficiul de curățare blândă pe care îl aduc apele micelare, știm că fiecare dintre noi avem nevoile noastre specifice și că tipurile de ten diferă foarte mult de la o persoană la alta. Am ținut cont de aceste nevoi specifice când am dezvoltat aceste 3 tipuri de ape micelare adaptate tenului sensibil, uscat și normal.

Indiferent de tipul de ten, curățarea acestuia trebuie să fie blândă, pentru a nu dezechilibra bariera naturală a pielii.

Te lăsăm să le descoperi în rândurile de mai jos și să o alegi pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

 

Apa micelara 3 in 1 pentru toate tipurile de ten | FaceCare | Cosmetic PlantAPĂ MICELARĂ 3 ÎN 1 pentru toate tipurile de ten cu acid hialuronic 4D & extract de lotus

CURĂȚĂ – HIDRATEAZĂ – TONIFIAZĂ

Soluție eficientă și rapidă pentru demachierea zilnică, apa micelară 3 în 1 asigură o demachiere, hidratare și tonifiere optimă pentru toate tipurile de ten.

Acidul hialuronic 4D,  COMBINAȚIA INOVATOARE a 4 tipuri deacid hialuronic cu mase moleculare diferite, îmbunătățește elasticitatea și asigură hidratarea corespunzătoare a pielii.

Extractul de lotus conține polifenoli și flavonoide care combat acțiunea radicalilor liberi și stimulează mecanismul de apărare a pielii.

Betaina, ingredient ecocertificat, consolidează bariera de protecție a pielii și redă catifelarea acesteia.

Pantenolul (provitamina B5) este un hidratant de excepție, care ajută la vindecarea iritațiilor și redă confortul pielii uscate.

 

 

 

 

 

Apa micelara 3 in 1 pentru ten uscat | FaceCare | Cosmetic Plant

 

 

APĂ MICELARĂ 3 ÎN 1pentruten uscat cu gel de aloe vera organic & betaină

CURĂȚĂ – CATIFELEAZĂ - HIDRATEAZĂ

Apa micelară 3 în 1 îndepărtează eficient machiajul și impuritățile, fără a lăsa reziduuri pe piele. Hidratează și redă confortul pielii uscate.

Gelul de aloe vera organic, bogat în substanțe nutritive, ajută la refacerea țesuturilor dermice. Capacitatea bună de penetrare permite activelor să pătrundă adânc în piele, restabilindu-i nivelul optim de hidratare.

Betaina, ingredient ecocertificat osmoprotectant, are efect antioxidant, protejează celulele dermice de radiațiile UV și de fluctuațiile de temperatură care duc la deshidratare, restabilind hidratarea și catifelarea tenului.

 

 

 

 

 

 

Apa micelara 3 in 1 pentru ten sensibil | FaceCare | Cosmetic Plant

 

APĂ MICELARĂ 3 ÎN 1 pentru ten sensibil cu extract de magnolie & pantenol

ÎNDEPĂRTEAZĂ MACHIARJUL – CURĂȚĂ - HIDRATEAZĂ

Produs special conceput pentru pielea sensibilă, bazată pe ingrediente alese cu grijă, non-invazive, pentru a menține și reda confortul tenului sensibil, apa micelară 3 în 1 pentru ten sensibil este soluția eficientă și rapidă pentru demachierea zilnică. Surfactanții și activii foarte blânzi din compoziția ei acționează eficient pentru a demachia, hidrata și calma tenul sensibil.

Pantenolul (provitamina B5) reface bariera de protecția a pielii iritate, hidratează și reduce inflamația acesteia.

Extractul de magnolie, sursă de compuși activi care reduc efectul iritant al altor elemente, redă luminozitatea tenului și asigură o protecție antioxidantă ridicată.

Alantoina, cu efect calmant și anti iritant, protejează pielea față de agenții sensibilizanți. Prin capacitatea sa de regenerare celulară acționează împotriva uscăciunii tenului și ajută la refacerea țesuturilor dermice.

 

Cum folosim corect apa micelară?

Se recomandă folosirea unei ape micelare atât dimineața, pentru curățarea sebumului acumulat în timpul noapții, cât și seara, pt demachierea și curățarea tenului după o zi de expunere la praf, machiaj și radicali liberialte particule poluante.

Chiar dacă unii dermatologi recomandă spălarea feței după utilizarea apei micelare, tocmai pentru a elimina orice reziduuri – in special datorită sulfactanților care rămân pe piele după demachiere, acest lucru nu este necesar în cazul utilizării apelor micelare 3 în 1 COSMETIC PLANT. Surfactanții și activii foarte blânzi din compoziția acestora acționează eficient pentru a demachia, hidrata și calma tenul sensibil.

Apa micelară se folosește cu ajutorul dischetelor demachiante și prin mișcări de ștergere de sus în jos, făcute cu blândețe, până la curățarea totală a pielii, adică până când pe discheta folosită nu se mai văd urme de machiaj sau impurități. În cazul în care ai apliati mai mult machiaj sau să folosești produse rezistente la apă, este posibil să ai nevoie de 2-3 dischete pentru a-ți elimina complet machiajul.

Alege AICI apa micelară care ți se potrivește cel mai bine.