Surprize în luna iubirii - între 14.02 și 28.02 primești 1 fiolă cu acid hialuronic 4D sau 1 fiolă cu Vitamina C Tetra la fiecare comandă

Luna iubirii îți aduce surprize de la COSMETIC PLANT. Între 14.02 și 28.02 fiecare comandă pe care o faci în shop-ul nostru www.cosmeticplant.ro îți aduce cadou 1 fiolă de acid hialuronic 4D sau 1 fiolă cu Vitamina C Tetra, la alegere.

 

Fiolele Skin Boost cu Vitamina C Tetra oferă un complex format din cei mai puternici antioxidanți cunoscuți: Vitamina C, Coenzima Q10 și Vitamina E. Utilizăm Vitamina C Tetra - o formă liposolubilă, mult mai stabilă, cu proprietăți net superioare vitaminei C clasice (acidul ascorbic): pătrunde de trei ori mai repede în straturile adânci ale pielii. Stimulează de două ori mai mult sinteza de colagen. Acționează împotriva radicalilor liberi timp 40 de ore, față de doar 30 de minute în cazul acidului ascorbic.

 

Datorită acidului hialuronic 4D, o combinație inovatoare a patru tipuri de acid hialuronic cu masă moleculară diferită, folosită în concentrație mare (6%), produsul oferă o hidratare intensă și de lungă durată. Prin testare clinică s-a dovedit că produsul crește semnificativ fermitatea și elasticitatea pielii la 89% din subiecții testați, după o utilizare de 28 de zile. Extractul de ceai verde are efect antioxidant, protejând pielea de acțiunea radicalilor liberi.

 

Îți reamintim și că din 14 februarie, aceste fiole vor fi mai aproape de tine, adică pe rafturile magazinelor naturiste și ale farmaciilor independente.