Serul Lift Instant – LiftUp castiga premiul Gold Award la World Quality Selections, Bruxelles

După ce Crema antirid de zi BIOLIV ANTIAGING și Crema GreenStem antiaging de zi matifiantă au fost premiate în mai multe rânduri, anul acesta Serul Lift Instant – LiftUp a câștigat medalia Gold Award la World Quality Selections 2017, confirmând o dată în plus calitatea produselor Cosmetic Plant.

„Suntem foarte mândri de obținerea acestui premiu la una dintre cele mai prestigioase competiții de calitate a produsului, din lume. Faptul că, încă  o dată, un produs Cosmetic Plant este onorat cu o medalie Monde Selection ne reconfirmă faptul că avem produse de calitate, inovatoare și foarte apreciate la nivel internațional”,a declarat Susana Laszlo, Director General al Cosmetic Plant.

La fel ca în anii anteriori, produsul Cosmetic Plant este singurul produs cosmetic din Europa ce a câștigat un premiu la această competiție. În ceea ce privește prezența României la competiție, doar alte patru companii locale au avut produse câştigătoare în competiție, la categoriile Wine Contest, respectiv Beers, Waters & Soft Drinks.

Criteriile de jurizare fiind extrem de stricte, lista câștigătorilor din categoria Cosmetics & Toiletries a competiției World Quality Selections, Bruxelles, a fost dominată, și în acest an, în proporție de cca. 85% de companii din Asia, în special din Japonia.

“Ingredientul activ inovator prezent în Serul Lift Instant – LiftUp, formula modernă, fără parabeni sau parafine, designul feminin și elegant, cât și ambalajul igienic și reciclabil considerăm că au fost principalele aspecte care au convins juriul”,a subliniat Susana Laszlo.

Ser Lift Instant LiftUp

Astfel, potrivit spuselor sale, secretul Serului Lift Instantdin gama LiftUp este dat de combinaţia ingredientelor active LIFTONIN®-XPRESS, acid hialuronic și RiboxylTM, care împreună formează pe suprafața pielii o peliculă cu efect de întindere imediată, vizibil după 1-5 minute și menținut până la 6 ore* și are o acțiune antirid intensă (*teste efectuate de producătorul ingredientului activ).

Serul lift instant – LiftUp a primit, la începutul acestui an, un alt premiu la fel de important, fiind desemnat Best Drugstore Skincare Product în cadrul competiției German Beauty Award 2016.

 

Produsele Cosmetic Plant sunt disponobile si in retelele Auchan, Carrefour, Cora, DM – Drogerie Markt, Profi, in lanturile de farmacii Catena si Remedia, respectiv in diverse farmacii si magazine naturiste, dar si pe magazinul online.