[NOU] Lansăm gama COLAGEN Plus, cu un complex inovator de 8 tipuri de colagen natural

Lansăm gama COLAGEN Plus, cu un complex inovator de 8 tipuri de colagen natural, depășind 170 de produse dezvoltate în propriile laboratoare din Cluj-Napoca.

Noua gamă COLAGEN Plus are la bază 8 tipuri de colagen natural, cu greutate moleculară diferită, care pătrund profund în piele, astfel încât să aducă beneficii mai multor straturi ale acesteia. Complexul de colagen este sustenabil, inovativ și natural.  

Continuăm să inovăm pe piața produselor cosmetice, prin știință și cercetare, iar noua gamă COLAGEN Plus aduce încă o formulă unică, care are la bază ingrediente cu efect multiplu. Astfel, pe lângă complexul de colagen, produsele conțin acid hialuronic și aloe vera, plus alte ingrediente active care redau pielii elasticitatea și aspectul tânăr și sănătos. Printre principalele beneficii ale celor 8 tipuri de colagen natural se numără îmbunătățirea elasticității, stimularea elastinei, menținerea umidității în piele, reducerea liniilor fine, hidratarea intensă, efectul de catifelare a pielii, cât și îmbunătățirea structurii acesteia.

Ne bucurăm să începem anul în forță, cu o nouă lansare pregătită minuțios, care vine în întâmpinarea nevoilor clientelor noastre. Acestea se concentrează tot mai mult pe o rutină corectă de skin care, care să le ofere rezultate rapide și vizibile. Noua gamă COLAGEN Plus vine cu o formulă inovatoare, concepută pentru a asigura atât hidratarea superioară, pentru care colagenul este atât de popular, cât și prevenirea și combaterea ridurilor. Le oferim astfel clientelor noastre încă 3 produse noi, 100% românești, cu un raport corect calitate-preț, ce pot fi integrate cu ușurință în orice ritual de îngrijire a tenului”, a declarat Susana Laszlo, Director General COSMETIC PLANT.

Prezența colagenului în piele o ajută să își mențină aspectul tânăr și ferm, neted și cu acel volum mult dorit de către toate femeile. Este binecunoscut faptul că, după vârsta de 40 de ani, producția de colagen și elastină se diminuează, pielea devine mai subțire, își pierde fermitatea și elasticitatea, de aceea este esențial atât un aport de colagen din exterior, cât și stimularea sintezei acestuia din interior.

Gama COLAGEN Plus este formată din 3 produse pentru îngrijirea tenului:

  • Ser antirid intens hidratant care, datorită mixului de ingrediente cu efect multiplu, lasă pielea hidratată și fermă, testele efectuate de producătorul ingredientelor active demonstrând reducerea ariei ridurilor cu până la 78% și creșterea elasticității cu până la 66%,
  • Cremă antirid SPF 15, care asigură o serie de beneficii multiple, precum efect antirid, de hidratare și protecție solară,
  • Cremă-gel hidratantă care, grație complexului de ingrediente, oferă pielii o senzație de hidratare excelentă, imediată, testele efectuate de producătorul ingredientelor active demonstrând că hidratarea se menține până la 72 de ore și se reface rezerva de acid hialuronic din piele.

Complexul de colagen, care stă la baza gamei COLAGEN Plus, este un amestec de 8 tipuri de colagen natural, cu greutate moleculară diferită, care pătrunde prin epidermă până la dermă. Greutatea moleculară mare vizează stratul superior al pielii, epiderma, formând un strat protector care ajută la menținerea umidității în piele, în timp ce greutatea moleculară mică vizează stratul mai profund, cunoscut sub numele de endodermă, ajutând la structurarea pielii din interior. Datorită acestei proprietăți, amestecul de colagen utilizat în gama COLAGEN Plus este capabil să aducă beneficii mai multor straturi ale pielii.

Toate produsele din gama COLAGEN Plus sunt acum disponibile pe https://cosmeticplant.ro/, urmând ca în perioada următoare să ajungă și pe rafturile magazinelor din comerțul modern, precum și în farmacii și magazinele naturiste.