[NOU] Lansăm gama BAKUCHIOL, cu efect anti-ageing

noua gama BAKUCHIOL

Ținem pasul cu tendințele și cu nevoile consumatorilor care au devenit din ce în ce mai preocupați de rutina de skin care și sunt în căutarea unor soluții cât mai naturale.

Astfel, lansăm gama BAKUCHIOL unde ingredientul vedetă este Bakuchiol-ul, alternativa naturală, vegetală, a binecunoscutului retinol, care aduce beneficii similare, însă cu un profil de tolerabilitate net superior. Pe lângă Bakuchiol, care are un puternic efect anti-ageing, produsele din această nouă gamă conțin un mix de ingrediente puternice, cu efect dovedit de reducere a ridurilor, de lifting, de creștere a fermității, netezire a pielii, reducere a porilor și creștere a hidratării, pentru trecerea de la un ten obosit și lipsit de vitalitate, la un ten cu aspect îngrijit și sănătos.

Bakuchiol-ul este un ingredient din ce în ce mai căutat în ultima perioadă, datorită efectului anti-ageing remarcabil, prin stimularea producției de colagen și diminuarea semnelor de îmbătrânire, așa cum sunt liniile fine și ridurile. Produsele din gama BAKUCHIOL conțin Bakuchiol cu puritate de 99% - cea mai mare puritate disponibilă în produsele cosmetice -, alternativa naturală a retinolului clasic. Bakuchiol-ul are aceleași beneficii ca și retinolul clasic, dar este superior din punct de vedere al tolerabilității deoarece este dovedit științific că nu usucă pielea, nu provoacă mâncărime, roșeață și senzație de arsură. În plus, sub acțiunea razelor solare, nu cauzează reacții secundare și își menține efectul, spre deosebire de retinol, care se poate folosi doar seara.

Noua gamă BAKUCHIOL cuprinde 4 produse:

Toate produsele din gama BAKUCHIOL sunt acum disponibile pe https://cosmeticplant.ro/, iar în curând vor fi și pe rafturile magazinelor din comerțul modern, precum și în farmacii și magazine naturiste.