[NOU] Lansăm My Hair - gamă completă de produse pentru îngrijirea părului și a scalpului

gama My Hair

Suntem încântați să anunțăm lansarea noii noastre game de produse destinate îngrijirii părului și a scalpului - My Hair. Această gamă este concepută pentru a satisface nevoile diverse ale părului și scalpului, oferind soluții eficiente, cu rezultate demonstrate, pentru probleme comune precum mătreața, căderea părului, despicarea firelor și încărunțirea

Produsele din gama My Hair sunt și pentru el și pentru ea, și vin cu formule unice, bogate în ingrediente active, în ambalaje practice și ușor de folosit. Testate și garantate să te impresioneze:

  • My Hair clean - Ser STOP! mătreață care datorită ingredientelor active din compoziție elimină eficient și rapid mătreața, rezultatele fiind vizibile după doar 1 săptămână de utilizare.
  • My Hair grow - Ser STOP! cădere, un remediu cu o formulă unică, ce hrănește rădăcina părului și energizează scalpul. Mixul optim de ingrediente cu efecte recunoscute în menținerea sănătății părului și scalpului – cofeină, biotină, niacinamidă – asigură creșterea de fire noi de păr.
  • My Hair strong - Ser STOP! despicare datorită ingredientelor active, asigură creșterea de 3 ori a rezistenței firului de păr, pentru un aspect viguros, fără fire despicate.
  • My Hair no grey - Ser STOP! încărunțire datorită mixului de ingrediente active, reprezintă o soluție multifuncțională pentru reducerea semnelor îmbătrânirii la nivelul părului – încărunțirea, fragilizarea și aspectul tern.
  • My Hair grow - Șampon energizant scoate părul din anonimat, conferindu-i un boost de energie și un aspect mătăsos. Este un produs unisex, fiind potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Toate produsele din gama My Hair sunt acum disponibile pe https://cosmeticplant.ro/, urmând ca în perioada următoare să ajungă și pe rafturile magazinelor din comerțul modern, precum și în farmacii și magazinele naturiste.