[NOU] Lansăm OMEGA Plus, o gamă nouă de produse cu Omega 3,6,7,9 & ulei de avocado

Descoperă noua gamă de produse OMEGA Plus cu Omega 3, 6, 7, 9 și ulei de avocado.
După 2 ani de cercetare, în care am studiat nevoile și preferințele voastre și am cercetat, testat și selectat cele mai bune ingrediente, lansăm pe piață astăzi gama OMEGA Plus care conține Omega 3, 6, 7, 9 și ulei de avocado. COSMETIC PLANT devine, astfel, primul producător de cosmetice din țara noastră care are în portofoliu acest complex unic și revoluționar de ingrediente. 
Noua gamă are la bază complexul lipidic OMEGA Plus, un emolient biomimetic care imită acțiunea compușilor naturali ai pieliiformat din 5 uleiuri vegetale - ulei de floarea-soarelui, susan, porumb, macadamia și măsline - bogate în acizi grași esențiali Omega 3, 6, 7 și 9.

În plus, complexul este îmbogățit cu ulei de avocado care, datorită combinației rar întâlnită de vitamine - A, B, D, E - și capacității de penetrare crescute, are efect de emoliere și hrănire a pielii.
Astfel, produsele OMEGA Plus asigură hidratare instantă, refacerea barierei de protecție a pielii și reducerea pierderii transepidermice de apă.
OMEGA Plus face parte din familia de produse Essential Plus și răspunde nevoilor de îngrijire din cap până în picioare, fiind concepută atât pentru ten, cât și pentru corp și păr.

Gama este formată din 5 articole:
Produsele din această gamă sunt disponibile online pe cosmeticplant.ro sau în magazinele naturiste. 

Prin această nouă gamă OMEGA Plus, cu ingrediente biomimetice, continuăm să oferim consumatoarelor din România acces la cele mai inovatoare produse pentru ritualul lor zilnic de îngrijire, reconfirmând încă o dată misiunea companiei, aceea de a ajuta femeile să își pună în valoare frumusețea naturală.