OZON - prima gamă de produse pentru protecție solară din România cu ulei de măsline ozonizat.

După lansarea produselor inovatoare din gama FaceCare, revenim de data asta cu o premieră în categoria produselor pentru protecție solară și vă prezentăm gama OZON, prima gamă de produse SunCare din România cu ulei de măsline ozonizat.

Multiplele beneficii ale uleiul de măsline asupra pielii sunt binecunoscute.

  • Fiind bogat în acizi grași esențiali, uleiul de măsline are excelente proprietăți hidratante, emoliente și hrănitoare, iar datorită conținutului mare de squalane, protejează lipidele pielii.
  • Conform testelor in-vitro, uleiul de măsline pur, fără a i se adăuga orice fel de filtre solare, are SPF 7 și blochează cca 20% din radiațiile UV.
  • Protejează pielea de îmbătrânirea prematură datorată radicalilor liberi generați prin expunerea acesteia la razele UV.
  • Are proprietăți antioxidante mai puternice decât vitamina E și un efect antiinflamator.

Ozonul (O3) este un gaz instabil, care are proprietăți de antioxidante, antimicrobiene și antiinflamatoare extraordinare. Fără a intra prea mult în detalii plictisitoare, tehnologia inovatoare de ozonizare stabilizează ozonul cu diferite uleiuri vegetale, care s-au dovedit a fi cele mai bune substraturi pe care un gaz instabil poate fi stocat sub formă foarte pură și stabilă, pentru a i se putea valorifica proprietățile benefice.

Uleiul de măsline ozonizat obținut prin ozonizarea uleiului de măsline are o capacitate sporită de penetrare în piele și se absoarbe mai repede. Cremele și emulsiile care au la bază uleiul de măsline ozonizat au o structură mai ușoară, cu o senzație de gras / uleios redusă – beneficii importante în cazul unor produse Sun Care. Uleiul de măsline ozonizat îmbină excelent acțiunea antioxidantă, antiinflamatoare și regenerantă a ozonului cu cele emoliente, hidratante și hrănitoare ale uleiului de măsline. Uleiul de măsline ozonizat eliberează gradual oxigen activ în formă moleculară stabilă către substraturile biologice, asigurând astfel oxigenarea intensă a pielii, reducând iritația și roșeața acesteia prin îmbunătățirea circulației sangvine locale și a sănătății țesuturilor.

 

Gama de protecție solară OZON cuprinde 5 produse:

Mai multe detalii despre produsele OZON gasesti AICI.