COSMETIC PLANT continuă seria de lansări cu două noi game pentru protejarea și îngrijirea pielii în sezonul de vară

COSMETIC PLANT, unul dintre principalii producători locali de cosmetice, lansează două noi game destinate protejării și îngrijirii pielii în sezonul de vară, portofoliul companiei ajungând astfel la peste 180 de produse dezvoltate în propriile laboratoare din Cluj-Napoca. Noua gamă OZON conține produse ce combină inteligent protecția solară cu hidratarea și ambalajele moderne, practice și ușor de folosit. Gama Sun Cocktails, care aduce un concept unic prin denumiri inspirate din cocktail-uri celebre, pune în valoare pielea, bronzată și protejată, sclipitoare, cu un parfum irezistibil, pentru veri efervescente, de neuitat.

COSMETIC PLANT vine cu game inovatoare și în 2024 pe piața produselor cosmetice, oferind cu fiecare nouă lansare produse cu formule unice, dezvoltate prin știință și cercetare. Noile game, OZON și Sun Cocktails, se remarcă prin aceeași atenție acordată protejării și îngrijirii pielii, cu ajutorul ingredientelor naturale. Gama OZON combină filtrele solare eficiente cu hidratarea, oferind soluții variate pentru o protecție solară ridicată, inclusiv pentru copii. Gama Sun Cocktails se concentrează pe accelerarea bronzării, pe protejarea și evidențierea pielii bronzate intens și rapid, ajutând-o să strălucească și să își mențină sănătatea, în același timp, printr-un cocktail specific fiecărei nevoi. 

Am lansat două game noi care vin perfect în întâmpinarea nevoilor pe care clienții noștri le au atât în sezonul estival, cât și în restul anului, game care conțin produse deosebit de eficiente, cu protecție solară ridicată, așa cum sunt produsele OZON, precum și produse care să îi ajute să obțină rapid un bronz intens, dar sigur și să îl pună cât mai bine în evidență, cu produsele Sun Cocktails. Ne bucurăm să ne aducem și noi, astfel, contribuția la reușita vacanțelor clienților noștri. Și nu ne oprim aici, avem în plan și alte noi lansări pentru acest an”, a declarat Susana Laszlo, Director General COSMETIC PLANT.

Gama OZON se adresează întregii familii și este formată din 4 produse:

- OZON Ser cu acid hialuronic și SPF 50 care, pe lângă un nivel înalt de protecție, contribuie și la reîntinerirea pielii și la creșterea hidratării ei, grație acidului hialuronic inclus în formulă; în plus, ambalajul modern, foarte practic și igienic – flacon airless - asigură o dozare precisă și protejează serul împotriva oxidării și a contaminării microbiene;

- OZON Cremă pentru față & corp cu acid hialuronic și SPF 50 răspunde nevoii zilnice de protecție solară ridicată și hidratare, pentru întregul corp, cu un ambalaj practic și ușor de transportat în geantă;

- OZON Loțiune spray protecție solară COPII SPF 50+ este concepută astfel încât să protejeze pielea delicată a copiilor în timpul expunerii la soare, având o formulă rezistentă la apă, care se aplică rapid și uşor;  conține o combinație optimă de filtre solare, micronizate și încapsulate într-un singur activ, așa încât să aibă o eficacitate superioară față de cea a filtrelor folosite separat;

- OZON Loțiune spray protecție solară SPF 30, o combinație armonioasă dintre protecția ridicată și eficientă și aspectul non-gras al pielii, după aplicarea produsului.

Ambele loțiuni au un ambalaj ergonomic, ușor de prins și manevrat, cu spray.

Gama Sun Cocktails conține tot 4 produse. Cele 2 loțiuni pentru accelerarea bronzării, Sun CUBA LIBREE Bronzing Booster Lotion SPF 10 și Sun HUGOO Bronzing Booster Lotion SPF 30, au în compoziție activul pentru bronzare SunTan care stimulează sinteza melaninei naturale în piele, obţinându-se o bronzare mai rapidă și mai intensă, uniformă și rezistentă în timp, dar și sigură datorită SPF-ului. Gama este completată de spray-ul răcoritor pentru după plajă,  Sun MOJITOO After Sun Cooling Spray, ce oferă o senzație cool, răcoritoare după plajă și o hidratare intensă, cu un parfum irezistibil, pentru veri efervescente, de neuitat. Nu putea lipsi din gama Sun Cocktails loțiunea de corp shiny, SUN on the BEACH Glow & Shine Body Lotion cu particule strălucitoare de culoare bronz și auriu, care asigură pielii hidratare și hrănire, pe lângă un efect vizibil de strălucire, punând în lumina reflectoarelor o piele vibrantă, cu un miros irezistibil.

Noile game sunt formulate după cele mai noi tendințe, combinând ingrediente cu proprietăți intense de hidratare și protecție, cu ambalaje moderne, practice și ușor de folosit, pentru a păstra pielea sănătoasă și îngrijită.

Toate produsele din gama OZON și din gama Sun Cocktails sunt acum disponibile pe https://cosmeticplant.ro/, pe rafturile magazinelor Kaufland, DM, Auchan, Carrefour, precum și în farmacii și magazine naturiste.