Cosmetic Plant lansează gama Miere şi lăptişor de matcă

29 octombrie 2015

Cum mierea şi lăptişorul de matcă sunt ingrediente-minune despre care toată lumea ştie că aduc adevărate beneficii sănătăţii şi nu numai, Cosmetic Plant a luat decizia de a lansa o gamă complet nouă ce are la bază aceste două elemente – Gama Miere şi Lăptişor de matcă.

„Mierea şi lăptişorul de matcă sunt două ingrediente naturale ale căror beneficii, atât asupra sănătăţii cât şi asupra tenului, sunt foarte bine cunoscute încă din Antichitate. Frumusețile antice, precum Cleopatra, își aplicau cu regularitate pe față un amestec de miere și lăptișor de matcă, pentru a menține aspectul tânăr, radios și catifelat al tenului. Astfel, crearea unei game bazate pe aceste două ingrediente miraculoase ni s-a părut o decizie firească, mai ales că ne dorim să oferim clientelor noastre cele mai bune produse cosmetice”, a declarat Susana Laszlo, Director General al Cosmetic Plant.

Aceasta a adăugat, de asemenea, că mierea conține glucoză, fructoză, vitaminele B1,2,3 și 5, calciu, fier, magneziu, potasiu, sulf, zinc și agenți antimicrobieni, care au împreună un puternic efect antioxidant, hidratant, vitaminizant, nutritiv și neutralizează radicalii liberi care intensifică îmbătrânirea pielii. Lăptișorul de matcă, denumit de către grecii antici “sursa tinereții veșnice”, este hrana exclusivă a reginei albinelor, fiind bogat în vitamine, proteine, minerale, oligoelemente și acizi grași esențiali. Datorită acestor componente, lăptișorul de matcă este ideal pentru prevenirea și tratarea ridurilor.

Gama Miere şi Lăptişor de matcă cuprinde şase produse care au în compoziţie extracte ale celor două ingrediente: Cremă de zi catifelantă, Cremă revitalizantă de noapte, Cremă contur ochi, Lapte demachiant hidratant, Mască hidratantă pentru față cu acţiune în 5 minute și Cremă intens hidratantă pentru mâini.

 

Noua gamă a fost concepută pentru îngrijirea tenului normal / uscat și se adresează femeilor de orice vârstă, între 20 – 70 ani, care acordă o atenţie deosebită îngrijirii de zi cu zi a tenului.

 

Crema de zi catifelantă este destinată îngrijirii tenului normal sau ușor uscat şi are la bază o structură bogată în componente care asigură hidratare, hrănire și protecție. Mierea, bogată în zaharuri care absorb și rețin apa, α-hidroxiacizi, vitamine și antioxidanți, este folosită ca umectant natural cu acțiune hidratantă, antiinflamatoare și antioxidantă. Lăptișorul de matcă, bogat în aminoacizi, vitamine și minerale, regenerează, tonifică, stimulează metabolismul celular și redă vitalitatea pielii. Uleiurile vegetale din sâmburi de struguri și germeni de grâu compensează carența de lipide din epidermă și redau pielii elasticitatea și catifelarea. Sistemul de filtre solare UVA-UVB și vitamina E protejează pielea împotriva fotoîmbătrânirii.

În acelaşi timp, Crema de noapte revitalizantă are o textură bogată, hrănește, hidratează și revitalizează tenul în timpul somnului, pentru ca la trezire acesta să fie perfect odihnit și luminos. În acelaşi timp, dincolo de toate celelalte ingrediente, vitamina E, cu proprietăți antioxidante, previne îmbătrânirea prematură prin inhibarea peroxidării lipidelor, iar vitamina F are un rol primordial în formarea ceramidelor esențiale pentru menținerea structurii epidermei.

Crema contur pentru ochi, destinată îngrijirii zonei sensibile din jurul ochilor, stimulează regenerarea și hidratarea pielii datorită prezenței mierii, a lăptișorului de matcă, precum și a complexului de vitamine (A, E, F și pantenol).

Laptele demachiant cu miere și lăptișor de matcă este destinat curățării tenului normal sau ușor uscat. Formula bogată în componente cu proprietăți emoliente îndepărtează de pe piele praful, fardurile și produșii naturali de secreție. În plus, Masca pentru faţă hidratantă, cu o formulă complexă, bogată în active cu proprietăți de purificare, hrănire, regenerare, hidratare și tonifiere, are nevoie doar de 5 minute pentru a produce efecte vizibile asupra pielii.

Gama cuprinde şi o Cremă intens hidratantă pentru mâini ce asigură îngrijire, protecție și hidratare de lungă durată. Este o cremă hrănitoare, îmbogățită cu miere, lăptișor de matcă, ulei din sâmburi de struguri și un complex de vitamine (A, E, F și pantenol) ce conferă pielii suplețe și catifelare.