Cosmetic Plant lansează noua Gamă Anticelulită

17 iulie 2015

Pentru a veni în sprijinul femeilor care îşi doresc o piele sănătoasă, Cosmetic Plant extinde noua Gamă Anticelulită cu şase noi produse ce au la bază ingrediente active naturale precum alge marine, cafea verde, ardei iute, cafeină şi ceai verde, recunoscute pentru efectele benefice pe care le au.

Gama Anticelulită cuprinde Crema anticelulită cu extract de gălbenele, existentă în portofoliu din 1999, şi şase noi produse ce au la bază ingrediente active naturale precum algele marine, cafeaua verde, ardeiul iute, cafeina şi ceaiul verde. În plus, noile produse au la bază formule moderne, fără parabeni”, a declarat Susana Laszlo, Director General al Cosmetic Plant.

Aceasta a subliniat, de asemenea, că decizia de lansa noile produse şi de a extinde Gama Anticelulită are la bază dorinţa companiei de a oferi cât mai multe soluţii clientelor, adaptate cerinţelor actuale.

„Celulita este o problemă de maximă actualitate şi constituie o preocupare pentru un număr tot mai mare de persoane de sex feminin, opt din zece femei prezentând celulită, indiferent de greutatea pe care o au. Prin urmare, am considerat că este necesar să ne extindem gama produselor anticelulită astfel încât să putem oferi soluţii cât mai potrivite şi mai personalizate pentru clientele noastre. Astfel, am regândit oferta noastră, care acum include 7 produse anticelulită, cu texturi şi ingrediente diferite în funcţie de nevoile româncelor afectate de această problemă în continuă expansiune”, a mai spus reprezentanta companiei.

7 produse speciale pentru preferinţe diverse

Potrivit datelor companiei, peste 80% dintre femei prezintă celulită. Aceasta se datorează acumulării de grăsimi, glicogen, apă şi sare în ţesutul subcutanat, pielea căpătând aspect de coajă de portocală. Printre factorii care influențează formarea și dezvoltarea celulitei sunt cei externi: viața sedentară, dieta bogată în calorii, consumul excesiv de sare, precum și cei interni: predispoziția genetică, modificările hormonale, vârsta.

În plus, odată cu înaintarea în vârstă, celulita devine mai vizibilă din două motive: numărul de adipocite crește, de la vârsta de 40 ani, pielea devine mai subțire cu 1% în fiecare an, datorită faptului că proteinele responsabile de elasticitatea acesteia, colagenul și elastina, se reduc.

Astfel, noua Gamă Anticelulită a Cosmetic Plant cuprinde 7 produse speciale pentru lupta împotriva anticelulitei după cum urmează: Gel anticelulită intensiv remodelant cu extract de alge marine (200 ml), Cremă anticelulită suplețe & fermitate cu cafeină și ceai verde (200 ml), Cremă anticelulită bioactivă cu extract de alge marine (200 ml), Cremă anticelulită forte cu extract de cafea verde (200 ml), Cremă anticelulită termoactivă cu extract de ardei iute (200 ml), Ulei anticelulită termoactiv cu extract de ardei iute (200 ml) şi Cremă anticelulită cu extract de gălbenele (500 ml).

„Considerăm că cel mai important atuu al acestor produse este eficacitatea lor, demonstrată prin teste, astfel încât ele într-adevăr au capacitatea de a diminua aspectul celulitei şi vor contribui la reconturarea siluetei”, a mai afirmat Susana Laszlo.

Aceasta a subliniat, de asemenea, că adaptabilitatea produselor la diferitele nevoi ale celor care se confruntă cu celulita este un alt aspect important al acestei game. Produsele se pot folosi atât acasă, cât şi la saloane, fiind ideale pentru masaj anticelulită.

În plus, produsele au texturi diferite, pentru a întâmpina nevoile persoanelor cu diferite preferinţe, noua Gamă Anticelulită cuprinzând creme, gel şi ulei. Un alt element de diferenţiere al acestor produse îl reprezintă ingredientul activ natural pe care îl au la bază: alge marine, cafea verde, ardei iute, cafeină și ceai verde, toate recunoscute pentru efectul lor anticelulitic.

Trips &Tricks pentru a lupta împotriva celulitei

Lupta contra celulitei înseamnă mult mai mult decât folosirea regulată a cremelor anticelulită. Ea trebuie să cuprindă o hidratare corespunzătoare a organismului, mai ales pe perioada verii, o alimentaţie sănătoasă ce cuprinde cât mai puţine grăsimi nesănătoase, zahar şi făinoase şi cât mai multe legume şi fructe şi, nu în ultimul rând, implicare în diverse activități sportive.

În afară de acestea, este foarte important ca produsele anticelulită – fie că este vorba de cremă, gel sau ulei – să se aplice prin masarea corespunzătoare a zonelor afectate de celulită, deoarece astfel acestea pătrund mai bine în piele. Masajul potenţează efectul produselor anticelulită, stimulează circulaţia sanguină şi drenarea lichidelor din ţesuturi.

Un alt aspect important în cazul luptei contra celulitei este răbdarea şi perseverenţa. Astfel, conform testelor efectuate în cazul noilor produse Cosmetic Plant, efectele sunt vizibile după 4, respectiv chiar 6-8 săptămâni de utilizare conform indicaţiilor, în funcţie de gravitatea problemei.