OZON - o nouă premieră COSMETIC PLANT: produse pentru protecție solară cu ulei de măsline ozonizat

Prin lansarea gamei OZON, COSMETIC PLANT înregistrează o nouă premieră pe piața produselor de protecție solară din România – creme și emulsie solară cu ulei de măsline ozonizat pentru copii și adulți. Ozonul are proprietăți antioxidante extraordinare, antimicrobiene și antiinflamatorii. Uleiurile ozonizate îmbină aceste acțiuni cu proprietățile emoliente, hidratante și hrănitoare ale uleiurilor. Tehnologia de ozonizare pe substrat este o tehnologie de ultimă generație prin care se obțin produse foarte stabile și pure. Uleiul de măsline ozonizat eliberează gradual oxigen activ în formă moleculară stabilă către substraturile biologice. Astfel se asigură acțiunea de oxigenare intensă a pielii, se îmbunătățește circulația sangvină locală, se menține și se îmbunătățește sănătatea țesuturilor, reducerea iritației pielii și roșeața.

Noua gamă OZON este compusă din 5 produse: Cremă de plajă rezistentă la apă pentru copii cu Pantenol (SPF 50), Emulsie de plajă rezistentă la apă cu vitamina E (SPF 20 și 30), Cremă de protecție solară pentru față cu Vitamina E (SPF 30) și Cremă de protecție solară (SPF 30).

”Lansarea noii game OZON este unul dintre obiectivele pe acest an și face parte din strategia de dezvoltare și lansare de produse inovatoare. Am făcut mereu pionierat, ne-am asumat statutul de inovator pe piața cosmeticelor din România, instrument fără de care nu poți ține pasul cu dinamica pieței, iar gama OZON reconfirmă orientarea noastră puternică pentru cercetare. Folosind tehnologia revoluționară de ozonizare, am creat un produs cu beneficii sporite, lărgind astfel varietatea categoriei SunCare, printre cele mai performante din portofoliul nostru de produse”, declară Dr. Susana László, director general și acționar COSMETIC PLANT.

Produsele sunt disponibile pe site-ul  www.cosmeticplant.ro  și în magazinele partenere.