REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE "Experiența ta cu GOOD Skin îți aduce premii"

REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE PE TIKTOK ȘI INSTAGRAM CREȘTEREA NOTORIETĂȚII BRANDULUI COSMETIC PLANT

Concurs „Experiența ta cu GOOD Skin îți aduce premii

24.01.2024-07.02.2024

Regulament autentificat (PDF)

ART. 1 - ORGANIZATOR

 1. Organizatorul Campaniei „Experiența ta cu GOOD Skin îți aduce premii” (denumita in cele ce urmeaza "Campania") este Cosmetic Plant Prodcom SRL, cu sediul in Cluj-Napoca, Str. Arieșului nr.25, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J12/1627/1991, cod unic de înregistrare RO 211369, cont IBAN RO98 RNCB 0106 0265 6901 0001 deschis la BCR Sucursala Cluj, denumita în continuare „Organizator”.
 2. Decizia de derulare a acestei Campanii conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial (denumit in continuare „Regulament Oficial”), prin intocmirea unui act aditional.

  ART. 2 - DURATA SI ARIE DE DESFASURARE

  1. Campania este organizata si desfasurata pe contul oficial @cosmeticplant.romania de pe TikTok și @cosmeticplant de pe Instagram in perioada 24.01.2024 - 07.02.2024, denumita in continuare „Perioada Campaniei”, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.
  2. In situatia in care Organizatorul decide sa scurteze / sa prelungeasca aceasta Campanie, acest fapt va fi adus la cunostinta publicului, prin modalitatile prevazute la Art. 4.
  3. Toate premiile acordate in cadrul acestei Campanii trebuie sa fie revendicate in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial, in caz contrar acestea nu mai sunt datorate de catre Organizator.

   ART. 3 - DREPTUL DE PARTICIPARE

   1. Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice, care au implinit varsta de 18 ani pana la data de 24.01.2024 (inclusiv), cetateni romani, cu domiciliul stabil / resedinta in Romania, care au un profil personal de TikTok sau Instagram cu minim 100 de urmăritori, care au folosit deja cel putin un produs GOOD Skin si care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial (denumite in continuare „Participanti”).
   2. Nu pot participa la aceasta Campanie angajatii companiei organizatoare, precum si ai altor companii implicate in desfasurarea acestei Campanii si nici membrii familiilor tuturor acestora (sot / sotie, copii, parinti, frati / surori).
   3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a inlatura orice tentativa de frauda prin restrictionarea accesului de a participa la aceasta Campanie a persoanelor care incearca sa fraudeze.
   4. Participarea la aceasta Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament Oficial.

    ART. 4 REGULAMENT OFICIAL

    1. Campania se va derula conform cu prevederile prezentului Regulament Oficial, acesta fiind obligatoriu pentru toti participantii.
    2. Regulamentul Campaniei este disponibil gratuit pe perioada de desfasurare, pe site-ul COSMETIC PLANT PRODCOM SRL - https://cosmeticplant.ro/pages/regulament-experienta-ta-goodskin
    3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a completa si / sau schimba prezentul Regulament Oficial pe parcursul derularii campaniei, completarea si / sau modificarea urmand a fi aduse la cunostinta publicului prin modalitatile prevazute la Art. 4, alin. (2).

     ART. 5 - MECANISM DE DESFASURARE

     1. Campania se desfasoara prin intermediul conturilor oficiale @cosmeticplant.romania de pe TikTok si @cosmeticplant de de Instagram.
     2. Pentru a participa la aceasta Campanie, participantii trebuie:
      • sa creeze un videoclip în care să vorbească despre experiența lor cu produsele GOOD Skin pe care să-l încarce într-o postare publică pe TikTok sau Instagram cu hashtag-ul #goodskinreview, să menționeze @cosmeticplant pe Instagram, respectiv @cosmeticplant.romania pe TikTok și să dea tag la două prietene care ar putea fi interesate de produse.
      • Să apară și să vorbească personal în cadrul clipului alături de produsele GOOD Skin pe care le-au folosit până acum, cele proprietate personală. Video-urile care conțin doar poze cu produsele nu sunt acceptate.
     3. Un participant poate participa la campanie cu un singur video.
     4. Organizatorul își rezervă dreptul de a înlătura orice tentativă de fraudă prin restricționarea accesului participanților care încearcă să fraudeze. COSMETIC PLANT PRODCOM SRL va desemna câștigătorii conform prezentului Regulament.

     ART. 6 - CONDITII PENTRU VALIDAREA CASTIGATORILOR

     1. Pentru ca un participant sa fie validat ca si castigator, acesta trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:
      • sa indeplineasca dreptul de participare stipulat la art. 3;
      • sa respecte intocmai mecanismul de desfasurare conform celor de la art. 5;
      • sa fie de acord cu utilizarea videoclipului postat de catre participant în scopuri de promovare și să il puna la dispozitia organizatorului.
      • sa nu foloseasca limbaj injurios, nuditate sau orice fel de conținut inadecvat.
      • să răspundă în termen de maxim 72 de ore la mesajul de pe TikTok sau Instagram prin care este anuntat ca si câștigător.
     2. In cazul in care un castigator nu respecta conditiile de validare de la art. 6 / (1), acesta isi pierde statutul de castigator dupa expirarea termenului de 72 de ore si se va contacta prima rezerva extrasa.

      ART. 7 - PREMIILE SI ACORDAREA LOR

      1. Premiile oferite in cadrul prezentei Campanii:
       • Participanții validați, mai puțin câștigătorul marelui premiu, câștigă automat un voucher cu 50% reducere la produse GOOD Skin, valabil până pe 8 martie 2024. Valoare achizitiei la care se aplica voucherul nu poate fi mai mare de 500 lei. Voucherele pot fi folosite doar pentru comenzi care se livreaza la o adresa de pe teritoriul Romaniei.
       • Participanții validați sunt incluși în tragerea la sorți pentru marele premiu care va consta dintr-o excursie de două persoane, timp de două nopți la alegere, cu mic dejun inclus, in intervalul 16.02.2024 – 16.05.2024, la complexul turistic Porumbacu Treehouse, din comuna Porumbacu de Jos, județul Sibiu, denumită în continuare „locație”.
       • Valoarea totală a excursiei oferite ca marele premiu este de 2500 de lei, sumă care acoperă tariful de cazare cu mic dejun pentru două nopți la locație și bani de buzunar. Suma exactă oferită ca bani de buzunar va fi stabilită după ce câștigătorul își va stabili și confirma cu organizatorul data efectivă la care va merge în excursia câștigată, ca diferență dintre valoarea totală de 2500 de lei și tariful perceput de locație pentru excursia câștigată, tarif care poate varia în funcție de perioada aleasă de castigator.     
       • Suma aferentă banilor de buzunar se va vira de către organizator câștigătorului prin transfer bancar într-un cont bancar personal indicat de către cel din urmă.
       • Premiul nu este transmisibil și trebuie consumat într-o singură tranzacție.
       • Odată ce câștigătorul a optat pentru o anumită dată, acesta are obligația să își valorifice pachetul ca atare, nefiind posibile negocieri, reprogramări, anulări în funcție de eventualele schimbări de program sau schimbări de opțiuni ale câștigătorului.       
       • Orice alte servicii / taxe în legătură cu excursia care nu sunt acoperite de pachetul din conținutul premiului, vor trebui suportate exclusiv de către câștigător, din resursele sale proprii.
      2. Castigatorul  este desemnat la final de campanie prin tragere la sorti electronica, cu ajutorul platformei www.random.org, cu care se vor alege și numerele de ordine ale rezervelor.
      3. Cu ocazia tragerii la sorti a castigatorului se vor extrage si 3 rezerve. Rezervele vor fi contactate la nevoie în ordinea extragerii lor, in cazul aparitiei unor probleme de validare a castigatorului.
      4. Data extragerii castigatorilor: 08.02.204. Castigatorul excursiei va fi anuntat la postarea de concurs, in ziua extragerii si va fi  contactat pe TikTok sau pe Instagram in ziua tragerii la sorti, pentru validare.
      5. Data limită pentru validarea câștigătorului: 12.02.2024.
      6. Notificarea și Confirmarea Câștigului voucherului: Participanții ale căror videoclipuri sunt considerate conforme cu regulile campaniei vor primi notificare prin mesaj privat prin intermediul platformei TikTok sau Instagram. Castigatorii voucherului vor fi contactati prin mesaj privat pe TikTok sau Instagram pana la data de 12.02.2024.
      7. Mesajul de notificare a castigatorilor voucherului va conține un link către o pagină special creată pentru înregistrarea câștigătorilor.
      8. Înregistrarea Câștigătorilor voucherului: Pe pagina de înregistrare, câștigătorii vor completa un formular care va include informații precum nume, adresă, email, număr de telefon și link-ul videoclipului postat, împreună cu acordul prelucrării datelor cu caracter personal și consimțământul ca COSMETIC PLANT să poată utiliza video-ul creat în propriile campanii publicitare.
      9. Generarea Cuponului de Reducere: Pe baza completării datelor de la punctul anterior (8), persoanele respective vor primi pe email, până în data de 12.02.204 din partea COSMETIC PLANT, un cupon de reducere cu următoarele specificații:
       • Reducere 50% - se aplica la o valoare a achiziției de maxim 500 lei (înainte de aplicarea reducerii)
       • Valabil doar pentru produsele GOOD Skin de pe cosmeticplant.ro.
       • Cuponul se poate utiliza o singură dată per utilizator.
       • Durata de valabilitate a cuponului este până la 8 martie 2024.
      10. Plasarea Comenzii: Câștigătorii vor putea folosi cuponul de reducere în cadrul procesului de comandă pe site-ul cosmeticplant.ro.
       • Comanda va fi procesată conform procedurilor obișnuite ale magazinului online, cu aplicarea automată a reducerii specifice cuponului.
       • Câștigătorii vor plasa comanda cu produsele dorite eligibile, beneficiind de reducerea aferentă până la data de 8 martie 2024.
      11. Valoarea premiului final acordat, a excursiei va fi de 2500 de lei TVA inclus.
      12. Castigatorii NU au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani a premiului sau posibilitatea de a schimba premiul.

       ART. 8 - TAXE SI IMPOZITE

       1. Pentru marele premiu acordat organizatorul plateste impozitul pe veniturile din premii  conform reglementarilor legale in vigoare.
       2. Premiile acordate sub forma de voucher cu 50% reducere pentru achizitii de maxim 500 lei / comandă, nu vor depasi suma totală de 600 lei.

       ART.9 - RESPONSABILITATE

       1. Participarea la aceasta Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.
       2. Prin înscrierea în campanie, participanții sunt de acord cu utilizarea videoclipurilor postate de ei în scopuri de promovare al organizatorului.
       3. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru intreruperile / disfunctionalitatile neanuntate de furnizorul de internet sau blocarea accesului din cauza aglomerarii utilizatorilor pe TikTok sau Instagram in perioadele de trafic intens.
       4. Organizatorul nu este responsabil pentru eventualele defectiuni tehnice ce apar independent de vointa Organizatorului care pot conduce la intreruperea functionarii canalului de participare la campanie.
       5. Eventualele contestatii legate de derularea Campaniei vor fi luate in considerare in termen de 3 zile (72 ore) de la afisarea castigatorilor. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in considerare nicio contestatie.
       6. Participantii vor suporta costurile de folosire a Internetului in cazul in care vor vizita pagina de Instagram si / sau Shopul Organizatorului.

        ART. 10 - INCETAREA CAMPANIEI

        1. Campania poate inceta inainte de termen numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa lor, de a continua Campania.
        2. Situatiilor avute in vedere de art. 10 alin. (1) le sunt asimilate si sentinta si / sau actul de putere publica al unei instante competente sau altei autoritati publice competente.
        3. In situatiile avute in vedere de art. 10 alin. (1) si (2), Organizatorul nu mai are nicio obligatie catre Participantii la Campanie, dupa cum nu au nicio obligatie de rambursare a unei sume sau plata unei sume cu titlu de despagubire sau altele asemenea.

         ART. 11 - LITIGIILE SI LEGEA APLICABILA

         1. Eventualele litigii aparute intre Organizator, pe de o parte, si Participanti, pe de alta parte, se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta cale nu este posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
         2. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentative de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestei Campanii.
         3. In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau facilitat castigarea de premii necuvenite, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

          ART. 12 - PROTECTIA DATELOR PERSONALE

          1. Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677 / 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date in ceea ce priveste prelucrarea datelor personale colectate pe perioada Campaniei.
          2. Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor Participantilor. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti, cu exceptia cazurilor in care trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.
          3. Prin inscrierea in aceasta Campanie, participantii isi exprima acordul de a fi inclusi in baza de date creata cu scopul de a desemna, valida si atribui premiile acestei Campanii, de a realiza rapoarte statistice cu privire la participantii la Campanie si de informare ocazionala a acestora cu privire la aceasta campanie sau la alte actiuni desfasurate in viitor.
          4. La cererea lor, adresata in scris catre marketing@cosmeticplant.ro, Organizatorul se obliga:
           • sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
           • sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677 / 2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
           • sa inceteze in mod gratuit prelucrarea datelor personale ale solicitantului.
          5. Acordarea premiilor poate fi un eveniment public. Organizatorul poate solicita castigatorilor acordul pentru a utiliza, in mod gratuit, in diverse materiale tiparite si / sau video: numele, prenumele, orasul de resedinta si fotografia acestora. Participantii nu vor fi obligati sa isi exprime acest acord, acest lucru ramanand la libera lor alegere. In cazul in care castigatorii vor dori sa isi exprime acordul in acest sens, acest lucru va fi consemnat printr-o declaratie scrisa semnata de acestia. Organizatorul se obliga ca orice dezvaluire catre public:
           • sa se limiteze numai la castigatorii premiilor Campaniei;
           • va include numai numele, prenumele, orasul de resedinta si fotografia acestora;
           • toate inregistrarile fotografice, video sau de alta natura vor fi realizate in scopuri publicitare in legatura cu Campania.

          COSMETIC PLANT PRODCOM SRL