Politica de retur

RETURUL PRODUSELOR - DREPTUL DE DENUNŢARE UNILATERALĂ A CONTRACTULUI

“Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" conform OUG nr. 34 / 2014.

Clientul este obligat sa notifice Cosmetic Plant intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail: office@cosmeticplant.ro, fax, etc.) in termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea produselor si / sau serviciilor.

In cazul returnarii produselor, acestea trebuie returnate în aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate documentele care l-au insotit). Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare şi că produsele sunt cele comandate şi corespund cerinţelor dvs.

Înapoiem contravaloarea produsului în cel mult 14 zile de la data denunţării în scris a contractului. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza. In toate cazurile, cheltuielile de returnare / re-expediere vor fi suportate de catre client.

Rambursarea / restituirea tranzactiei prin card

In cazul comenzilor platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat pentru plata tranzactiei in decurs de 3-30 de zile de la data denunţării în scris a contractului.